30 Αυγ 2010

Σύντροφε Μπακογλίδη, εσείς τι λέτε;

Αυτό που απεχθάνομαι στην πολιτική, ως πολίτης, είναι οι εύκολες ερωτήσεις στους υποψήφιους, που τους δίνουν το δικαίωμα, να φλυαρούν γενικόλογα.

Στις ερωτήσεις για πραγματικά και πρακτικά ζητήματα φαινεται η αξία του πολιτικού, όχι στις ξύλινες δηλώσεις "αλλάζουμε σελίδα", "βλέπουμε το μέλλον" και λοιπές μπαρούφες. Κι επειδή συμπαθώ και εκτιμώ το Δήμαρχο Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη, θα ήθελα δημοσίως να τον ρωτήσω, ως δημότης Καλαμαριάς:


"είναι γνωστό σύντροφε Θεοδόση, ότι και εμείς οι σοσιαλιστές αντιδράσαμε σφοδρά σε κάθε προσπάθεια να φύγει το Κόδρα, από τον έλεγχο του Δήμου Καλαμαριάς. Αν τολμούσε ο Καραμανλής να κάνει αυτό που γράφουν ΤΑ ΝΕΑ, το τραγούδι "πήρε φωτιά η Καλαμαριά" θα γινόταν πραγματικότητα.

Τώρα, που το ΠΑΣΟΚ εκδηλώνει την πρόθεσή του να πουλήσει σε ιδιώτες το (νομικά περιπλεγμένο) στρατόπεδο Κόδρα, πώς θα αντιδράσετε;

Τώρα, που περιμένετε το χρίσμα λέω. Θα συγκρουστείτε με το κόμμα για το καλό του Δήμου;

Τι βαραίνει στη ζυγαριά περισσότερο; Το χρίσμα ή η Καλαμαριά μας; "

dimokratis/taxalia


Και για να μην ξεχνιόμαστε σύντροφε (επειδή εγώ σκαρφάλωσα για να μπει αυτό το πανό διαμαρτυρίας εναντίον της πολιτικής της ΝΔ και απεχθάνουμαι τις κωλοτούμπες):

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη