25 Αυγ 2010

Τι ρωτάει κάθε Μακεδόνας;


Οι Σλαβομακεδόνες της διασποράς, χρηματοδότησαν εκστρατεία με μότο "Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να διαπραγματεύεστε το όνομά μου;".

Οι αφίσες κατέκλυσαν τα Σκόπια και απευθύνονται στην ηγεσία της χώρας, με πλήθος αντιμακεδονικών μηνυμάτων, τη γνωστή εμμονή τους στην πλαστογράφηση της ιστορίας, τη διαχρονική άρνησή τους να μας επιτρέψουν να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Μακεδόνες, την ιστορική άρνησή τους ότι εμείς δεν είμαστε Μακεδόνες, με το βλακώδες επιχείρημα, που βλέπετε:

Πριν το 1988 (λέει η αφίσα), η Ελληνική πολιτική ήταν ότι δεν υπάρχει Μακεδονία! (τι λέτε ωρέ;;;;). Τότε μετονόμασαν τη "Βόρεια Ελλάδα" σε "Μακεδονία". (τι λέτε ωρέ; Πότε έπαψε η Μακεδονία να λέγεται Μακεδονία; Την εφημερίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", που εκδίδεται από το 1911 δεν την ξέρετε; Την ΗΧΩ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, που εκδιδόταν στην Κοζάνη από το 1914;). Τώρα ξαφνικά η Μακεδονία είναι Ελληνική; (αναρωτιούνται οι κλέφτες!!!).

Όχι αδέρφια μας Σλαβομακεδόνες. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα εδώ και 2.500 χρόνια. Και δεν το "ανακάλυψε" ο Μητσοτάκης (όπως λέει η αφίσα), αλλά ο Αριστοτέλης ο Μακεδών, ο Στράβων κ.λ.π.

Οπότε σας ευχαριστούμε που κάνατε τον κόπο να μας ετοιμάσετε την αφίσα, που ....



θέλαμε να κάνουμε και να την απευθύνουμε στους Έλληνες πολιτικούς, εμείς οι Μακεδόνες και να τους ρωτήσουμε: Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να διαπραγματεύεστε το όνομά μας;



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη