24 Αυγ 2010

Κε Παπανδρέου τι συμβαίνει με την εθνική μας κυριαρχία;


κύριε πρωθυπουργέ στην ιστοσελίδα σας (www.primeminister.gr) έχετε δημοσιεύσει ένα άρθρο με τίτλο "Κράτος και πολιτικό σύστημα στην υπηρεσία του πολίτη: Το αυτονόητο γίνεται πραγματικότητα".

Σε αυτό μεταξύ άλλων γράφετε..

"Πιστεύω βαθειά, ότι η αποκατάσταση της εθνικής  μας κυριαρχίας περνάει μέσα από  μεγάλες δημοκρατικές αλλαγές για τη δημιουργία μιας Πολιτείας που εγγυάται δικαιώματα, ανακατανέμει δίκαια τον παραγόμενο πλούτο, τον αξιοποιεί σωστά και ορθολογικά ώστε να παρέχει εργαλεία και να διασφαλίζει δυνατότητες σε κάθε πολίτη."

Κε Παπανδρέου λέτε δηλαδή στους αναγνώστες σας στο διαδίκτυο ότι, η χώρα μας έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία.Και αν όχι το σύνολο αυτής σίγουρα μέρος της. Οτι η χώρα μας τελεί υπό κατοχή. Οχι στρατιωτική αλλά άλλου είδους; Αν αυτό είναι γεγονός τότε οφείλεται να το πείτε στο ελληνικό λαό και μέσω ευρύτερης ανταπόκρισης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Οφείλεται επίσης και να παραιτηθείτε δίοτι εμείς σας εκλέξαμε για αρχηγό ανεξάρτητου κράτους με ακέραια την εθνική του κυριαρχία και όχι για εκπρόσωπο κράτους υπό κατοχή.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτά τα κείμενα τα γράφεται εσείς ή κάποιος σύμβουλος σας και τα δημοσιεύει μετά από την δική σας έγκριση / υπογραφή. Ανεξαρτήτως αυτού το συγκεκριμένο άρθρο πρέπει να πέρασε από τα χέρια σας ή από το υπολογιστή σας και η φράση που αναφερόμαστε δεν αφαιρέθηκε. Δεν πιστεύω ότι δεν καταλάβατε εσείς ο ίδιος το βάρος της φράσης που γράψατε ή σας έγραψαν.
Επίσης να υπογραμμίσουμε ότι, είναι συχνές οι αναφορές σας στην εθνική μας κυριαρχία. Και αντίθετα από τους προκατόχους σας, δεν σας έχουμε ακούσει να αναφέρεστε σε ακέραιη εθνική κυριαρχία ή αδιαπραγμάτευτη εθνική κυριαρχία. Σας ακούσαμε όμως επανελλειμένα να αναφέρεστε σε ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

Μετά από αυτό κε Παπανδρέου ξεκαθαρίστε στον ελληνικό λαό αν η εθνική του κυριαρχία είναι ακέραια όπως την παραλάβατε στις 4 ΟΚΤ 2009 ή όχι; Αν έχει αλλάξει το παραμικρό οφείλεται να ενημερώσετε με ειλικρίνια το σύνολο του ελληνικού λαού και όχι μόνο όσους τυχαία διάβασαν τον άρθρο σας στο διαδίκτυο. Συνεπάγεται ότι σε αυτήν την περίπτωση οφείλεται να παραιτηθείτε.

Για την αξιπιστία το Link http://www.primeminister.gr/2010/08/23/2786

YΓ: Παρακαλούνται οι διαχειριστές της ιστοσελίδας του πρωθυπουργού να μην μπουν στο κόπο να απο-δημοσιεύσουν/ διορθώσουν το άρθρο ξέρουμε την χρησιμότητα του πλήκτρου Prt Sc.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη