20 Αυγ 2010

Ρήξη "Διαπαραταξιακού" - Μπουτάρη και στο βάθος Τρεμόπουλος ;

Ο Γιάννης Μπουτάρης, επιμένει στην υποψηφιότητά του.
Έτσι, μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του διαπαραταξιακού, που αναμένεται να επιλέξει υποψήφιο την Τρίτη 24 Αυγούστου, μεταξύ των Τρεμόπουλου, Μηταφίδη και Τζήκα, κυκλοφόρησε σήμερα ένα Δελτίο Τύπου της "Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη" του Γ. Μπουτάρη (υπογεγραμμένο από τον Ν. Φωτίου), το οποίο ("δυστυχώς" λέει το ΔΠΤΑΞΚ), αποτελεί απάντηση στη σημερινή...

επιστολή -έκκληση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής Διαλόγου, η οποία την προσκαλεί για ακόμη μία φορά, να λάβει μέρος στις διαδικασίες ανάδειξης κοινής υποψηφιότητας δημάρχου.

Το δελτίου τύπου της "Πρωτοβουλίας"
Η «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» διαπιστώνει με λύπη ότι οι τελευταίες εξελίξεις στο εναπομείναν Διαπαραταξιακό το οδηγούν σε πορεία κονκλαβίου κλειστού τύπου και το απομακρύνουν από την υπόθεση της ευρύτερης δυνατής συνεργασίας για την αλλαγή στον Δήμο. Με διάτρητες «εσωτερικές» διαδικασίες, με μεθοδευμένους αποκλεισμούς και μακριά από την κοινωνία των πολιτών, δεν υπηρετείται ο στόχος της αλλαγής ούτε και οι αρχικές εξαγγελίες για ένα ανοιχτό, δημοκρατικό και «από τα κάτω» εγχείρημα.Η «Πρωτοβουλία», με κατατεθειμένη έγκαιρα και δημοσίως την πολιτική της πρόταση και την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη στην κοινωνία της πόλης και με ολοένα διευρυνόμενη στήριξη και αποδοχή από δυνάμεις ευρέος κοινωνικού και πολιτικού φάσματος παραμένει συνεπής στον δημόσιο και ανοιχτό διάλογο για συνεργασία με σκοπό την αλλαγή στη Θεσσαλονίκη. Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την πόλη και τους ανθρώπους της, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Η επιστολή του διαπαραταξιακού, προς τον κ.Μπουτάρη, την οποία υπογράφει ο Μιχάλης Τρεμόπουλος (που όλα δείχνουν ότι θα είναι το αντίπαλο δέος στον Γκιουλέκα):

Αγαπητέ Γιάννη,

η Διαπαραταξιακή Επιτροπή στη συνεδρίασή της στις 18 Αυγ 2010, με αντικείμενο την επιλογή κοινού υποψηφίου Δημάρχου για την αλλαγή σελίδας στη Δήμο Θεσσαλονίκης μετά από 24 χρόνια μονοκομματικής, αναχρονιστικής και αδιέξοδης πορείας, αποφάσισε να στείλει επιστολή στην "Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη" και σε εσένα προσωπικά, καλώντας σε να συμμετάσχεις στη διαδικασία με ισότιμη κατάθεση της υποψηφιότητάς σου, υπό την προϋπόθεση δέσμευσής σου για αποδοχή του αποτελέσματος.
Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 24 Αυγούστου 2010, ώρα 8 μ.μ. στο ΣΙΤΥ.

Μπορούμε να είμαστε μαζί. Μπορούμε να στείλουμε το μήνυμα ότι η πόλη που ονειρευόμαστε είναι εφικτή γιατί είμαστε πολλοί που συμμεριζόμαστε την ανάγκη για αλλαγή!

Εκ μέρους της Επιτροπής,

Μιχάλης. Τρεμόπουλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη