6 Σεπ 2010

Ανέλαβε ο Νίκος Χατζηνικολάου

Θα τολμούσατε τέτοια ανάκριση κ.Χατζηνικολάου, στον Κώστα Μπακογιάννη, π.χ.;
Όχι θα τον άφηνε! Όπως ήταν αναμενόμενο (κερδίσαμε σχετικό στοίχημα!), ο Νίκος Χατζηνικολάου, θα αναλάμβανε τη "βρώμικη δουλειά" της αμαύρωσης της εικόνας του Βασίλια Κικίλια, που κέρδισε τις εντυπώσεις, νωρίτερα σήμερα.
Με το γνωστό -ενοχλητικότατο- για κάθε σώφρονα άνθρωπο- υφάκι "τώρα θα σου δείξουμε εμείς μικρέ", ανακρίνει...

(και οι λοιποί μονόχνωτοι γερασμένοι και γερασμένες στο γερασμένο δελτίο του ΑΛΤΕΡ), έναν άνθρωπο, που εγκλημάτισε, όντας νέος και μη φέρων επίθετο όπως Παπαδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής, να θελήσει να γίνει περιφερειάρχης Αττικής.
Χωρίς να είμαι Ν.Δ. , χωρίς να ψηφίζω στην Αθήνα, ακόμη κι αν ήμουν εγγονός του Στάλιν, θα ψήφιζα δαγκωτό Κικίλια και δεν με ενδιαφέρει σε ποιό κόμμα είναι το παιδί.
"Κικίλια , Κικίλα, φέρτους τη δυσκοίλια" !
Η ενόχληση των δυσκοίλιων είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για να ψηφίσουμε κάποιον.
Και, όχι ρε σεις! Ξυπνήσαμε. Δεν κάνουμε τις επιλογές μας με βάση επιδόσεις σε εχθρικά ΜΜΕ.
...
και μόλις είδα κι ένα σχετικό άρθρο στο www.olympia.gr

Καλή επιτυχία Βασίλη Κικίλια
Γράφει η Ευτυχία

Δεν σε ξέρω προσωπικά, αλλά υποψιάζομαι οτι είσαι ένας απο μάς. Κάποιος που δεν επένδυσε στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις ως μαιντανός κι έτσι ίσως να μην τα καταφέρνει και τόσο καλά μπροστά στους μισθοσυντήρητους της τηλεοπτικής διαπλοκής.Κάποιος που σπούδασε και δούλεψε και δεν έπιασε στασίδι έξω απο τα πολιτικά γραφεία για να προωθηθεί.
Βέβαια, οι Ελληνες επειδή προφανώς πάσχουμε από το “σύνδρομο της Στοκχόλμης” σύμφωνα με το οποίο το θύμα εξαρτάται απο τον θύτη σε βαθμό που να νιώθει ερωτευμένο μ αυτόν, συνεχίζουμε να αποδεχόμαστε και να ψηφίζουμε τους θύτες μας. Ανθρώπους που μας λήστεψαν, που μας ξεφτίλισαν, που έφεραν τον Φόβο στα σπίτια μας, συνεχίζουμε να τους αποδεχόμαστε και να τους καμαρώνουμε για την ευφράδεια στα πρωινά και βραδινά παράθυρα. Ανθρώπους που ακόμα κι αν δεν μας έκλεψαν, είναι σίγουρα αποτυχημένοι γιατί διαχειρίστηκαν την Χώρα μας με καταστροφικά αποτελέσματα.Ενω τους αγωνιστές της ζωής, τους πεντακάθαρους, αυτούς που αξίζει να τους δώσουμε μια ευκαιρία, τους απορρίπτουμε γιατί τους “τάπωσε” ένα παπαγαλάκι της Σημενς.
Ετσι ο Αδωνις, ο Πάγκαλος, ο Καρατζαφέρης και άλλοι “σταρ” των ΜΜΕ είναι ικανοί, επειδή έχουν τηλεοπτική άνεση, ενω οι άλλοι, οι αγωνιστές της ζωής αυτοί που δεν βρίσκουν χρόνο ούτε να δούν τηλεόραση αφού δουλεύουν συνεχώς, “δεν κάνουν” επειδή τους σνομπάρει ένας αγράμματος δημοσιογράφος-σταρ.

Καλή επιτυχία, Βασίλη. Γιατί η εκλογή σου, θάναι η νίκη όλων μας.”
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη