5 Σεπ 2010

H Zέττα Μακρή επίλεκτη της Ρηγίλλης για τον δήμο Βόλου...

Εν αντιθέσει με τους εκλέκτορες της Ιπποκράτους που διέψευσαν τις προσδοκίες εκείνων των προοδευτικών φωνών που ήθελαν ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών να χρίζονται υποψήφιες, ο Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί τα εναπομείναντα χρίσματα να έχουν έντονο το άρωμα γυναίκας. Σ' αυτό το πλαίσιο λοιπόν, αποτελεί δική του προσωπική επιλογή η στήριξη της κ. Ζέττας Μακρή στην διεκδίκηση του δήμου του Βόλου στις επικείμενες εκλογές του Νοεμβρίου.


Βοηθά σ' αυτή την επιλογή το γεγονός ότι η πρώην βουλευτής της ΝΔ εμφανίζεται πρώτη στις προτιμήσεις των μαγνήτων πολιτών σε δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους στη Ρηγίλλης και συνδυαστικά με τον άρτιο πολιτικό της λόγο και το πολιτικό της εκτόπισμα, μοιάζει η συμπαθής υποψήφια να διεκδικεί επί ίσης όροις τον δήμο από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, κ. Πάνο Σκοτινιώτη.

Μένει να δούμε πόσο ισχυροί θα είναι και οι δύο, μετά τις αποφάσεις των εσωτερικών τους αντιπάλων που δεν είναι λίγοι (Βούλγαρης, Πιτσιώρης, Βλάχος για Σκοτινιώτη και Μήτρου -κυρίως- για Μακρή) οι οποίοι ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει αν θα είναι τελικά υποψήφιοι. Η κ. Μακρή βέβαια, ενδεχόμενα θα έχει να αντιμετωπίσει και μια παγιωμένη γι' αυτήν κατάσταση.
Τον ανήθικο φαλλοκρατικό πόλεμο, με αήθη χτυπήματα "κάτω από τη ζώνη". Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι η εκλογική μάχη στην συγκεκριμένη περιοχή, θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον με έντονο πολιτικό και παραπολιτικό στοιχείο...

Του Νίκου Αναγνώστου

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη