27 Σεπ 2010

Συνέντευξη Κ. Γκιουλέκα στο webradio της ΟΝΝΕΔ


Την ανάγκη να βγουν μπροστά οι νέοι στην πόλη εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο webradio της ΟΝΝΕΔ στο πλαίσιο του «4youth Festival» που διοργανώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη

Θεσσαλονίκη.
«Βασική προτεραιότητα της ομάδας μας είναι οι νέοι. Θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή με νέες ιδέες και νέα πρόσωπα. Τα μέλη της «Ομάδας Δημιουργίας» είναι κατά τη συντριπτική πλειοψηφία τους νέα πρόσωπα στην Αυτοδιοίκηση και πολλοί από αυτούς πολύ νέοι άνθρωποι κι αυτό γιατί θέλουμε να δουλέψουμε για τη Θεσσαλονίκη μαζί μ’ αυτούς που θα τη ζήσουν» τόνισε.
Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα άμεσα σχέδια του συνδυασμού σχετικά με την ποιότητα ζωής των νέων στη Θεσσαλονίκη ο κ. Γκιουλέκας ανέφερε: «Στα άμεσα σχέδιά μας είναι ένα Γραφείο για την Νεανική Επιχειρηματικότητα και την Ανεργία για να στηρίξουμε ειδικά τους νέους επιχειρηματίες και τους ανέργους. Εξετάζουμε την περίπτωση να μην υπάρχουν δημοτικά τέλη για τους νέους επιχειρηματίες τον πρώτο και τον δεύτερο χρόνο που ξεκινούν τη δραστηριότητά τους και αν χρειαστεί θα πιέσουμε για αντίστοιχη νομοθετική ρύθμιση».
Καταλήγοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι θα αξιοποιηθούν όλες οι δημιουργικές δυνάμεις της πόλης με την καμπάνια «Συμμετέχω κι Εγώ». «Θέλουμε να δώσουμε βήμα σε κάθε πολίτη να μας πει την ιδέα του, την άποψή του και ειδικά στα νέα παιδιά. Το Δημαρχείο θα στεγάζει τις νεανικές ανησυχίες και τα όνειρα, τις δημιουργικές ανησυχίες των νέων επτά ημέρες την εβδομάδα, γιατί το Δημαρχείο ανήκει σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Λέμε στους Θεσσαλονικείς ότι υπάρχει και άλλος τρόπος να γίνει σωστά η δουλειά που χρειάζεται, για να πάει πιο ψηλά η Θεσσαλονίκη».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη