5 Οκτ 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΕ ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ

Ένα απο τα μεγαλύτερα έργα που έχουν γίνει και δεν έχουν προβληθεί όσο έπρεπε στους πολίτες της Μακεδονία και γενικότερα σε όλη την Ελλάδα την περίοδο της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας: το ΧΥΤΑ Μαυροράχης.
Συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνδέσμου ΟΤΑ Μείζονος Θεσσαλονίκης Γιάννη Ζουρνά και τους εργαζομένους στον ΧΥΤΑ, ενημερώθηκε για τη λειτουργία του και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις
του χώρου. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης δήλωσε «Ήρθα για να δω από κοντά ένα από τα πιο μεγάλα έργα που έχουν γίνει στο νομό Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει δώσει λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων για ολόκληρο το νομό. Από δω και πέρα πρέπει να προχωρήσουν όλα τα απαραίτητα έργα προκειμένου να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα και την σωστή λειτουργία του ΧΥΤΑ. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Γιάννη Ζουρνά για το έργο που έχει επιτελέσει. Η κατασκευή αυτού του έργου αποτελεί παράδειγμα για την ορθολογική και αποτελεσματική αξιοποίηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και της ανάπτυξης δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη