16 Οκτ 2010

Για το (δήθεν;) έγγραφο Παπανδρέου

Μια ακόμη συμβολή στο θέμα που εμφανίστηκε ως "αποκάλυψη", μετά το πρώτο μας άρθρο (Μια ερώτηση προς τους "αποκαλυπτικούς" ).
Αυτή τη φορά από τον Μπαρμπανίκο Αρβανίτη, που συμβάλλει αποφασιστικά στην αποδόμηση της μούφας:



ΕΙΜΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΣ, ΑΛΛΑ Ο “ΑΝΤΙΠΑΠΑΝΔΡΕΪΣΜΟΣ” ΜΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΠΟΥ...
 ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ:
1.– Το “αποκαλυπτικό ντοκουμέντο” πρέπει να έχει κύρος και επισημότητα, αλλά ο εμπνευστής της προβοκάτσιας είναι απρόσεκτος και βάζει το …αναρμόδιο “ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ” να κλείνει συμφωνία με έναν ιδιώτη. Έπρεπε να σκεφτεί ο πλαστογράφος κάτι πιο ταιριαστό.
2.– Για να ντοκουμενταριστεί η παπαριά, οφθαλμοφανώς, πρέπει με επισημότητα να χαρακτηριστεί “ΑΠΟΡΡΗΤΟ” και να πρωτοκολληθεί. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία (και κυρίως στρατιωτική!!!!) του κόσμου, σε ένα πρωτότυπο έγγραφο (με κάποια υποτιθέμενη υπογραφή), θα έπρεπε το “ντοκουμέντο να έχει πάνω του, τουλάχιστον 3 υπηρεσιακές υπογραφές. ΝΑΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, αλλιώς αριθμό πρωτοκόλλου δεν παίρνει!!!
3.– Σύμφωνα με την Αμερικάνικη συνήθεια, στη καταγραφή της ημερομηνίας, ανάμεσα στον “August” και στο “1974″, έπρεπε να υπάρχει ο αριθμός της ημέρας και αν ο μαλάκας που κατασκεύασε το “ντοκουμέντο” είχε λόγο για να μη φαίνεται, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ έπρεπε να υπήρχε μουτζούρωμα με μαρκαδόρο. ΑΡΑ, αφού δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα, ο αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος ή αντιστοιχεί σε κάποιο άλλο έγγραφο!!!!!
4.– Ο κατασκευαστής και διακινητής του “ντοκουμέντου”, κάνει γαργάρα τον τίτλο του εγγράφου “DIRECTIONS” = “ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΕΣ” ή = “ΣΕΝΑΡΙΑ”, ή ο αρχικός κατασκευαστής του εγγράφου ήθελε απλά να κάνει φάρσα???? Είναι απόλυτα γελοίο με τέτοιο τίτλο να μιλάμε για συμφωνία ή αποδοχή συμφωνίας. Άλλωστε η μαλακία της προβοκάτσιας δεν παραπέμπει σε κανένα άλλο έστω και κρυφό ντοκουμέντο.
5.– Το έγγραφο δήθεν ντοκουμέντο, έχει αρίθμηση 15 (ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ) ΠΑΡΑΓΡΑΦΩΝ, αλλά ενδιάμεσα κάποιες παράγραφοι έχουν κάνει φτερά, τόσο από το απλό έγγραφο, όσο και από το ενισχυμένο με την εικόνα του Ανδρέα Παπανδρέου. Στο έγγραφο-προβοκάτσια, έχουν απομείνει …8 (ΟΚΤΩ) παράγραφοι με τη παλιά αρίθμηση των …15 παραγράφων και ο αρχιμαλάκας προβοκάτορας, για να μη κουραζόμαστε, απλώνει τη φαντασία του και μας χαρίζει ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ…..ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ (11) ΕΝΤΕΚΑ!!!!!!!!!!.
Εδώ απουσιάζουν οι παράγραφοι 2 και 4.-
6.– Και εδώ, έχουν κάνει κοπάνα οι παράγραφοι 6 και 8 !!!!!
7.– Ομοίως, είπαν “άντε γεια” οι παράγραφοι 11, 12 και 13. Κι’ όμως το έγγραφο παρουσιάζεται σαν ενιαίο!!!!!!! και συμπληρώνεται από τον προβοκάτορα (ακόμα κι αν έχουμε αρχικό φαρσέρ, η εξέλιξη με απόκρυψη της αρχικής πηγής, είναι απόλυτη προβοκάτσια, από συγκεκριμένο μαύρο κύκλωμα).
8.– Για να εκλάβω τη παπαριά-προβοκάτσια για “συμφωνία”, ενός τόσο ηλίθια υπογράφοντος Ανδρέα Παπανδρέου, η ΜπαρμπαΝίκεια λογική μου, απαιτεί την υπογραφή του νόμιμου εκπροσώπου του αντισυμβαλλόμενου……….
9.– …….Αφού δεν υπάρχει του “αντισυμβαλλόμενου μέρους η υπογραφή (που θα έπρεπε όπως προείπα να έχει περισσότερες υπηρεσιακές για να πρωτοκολληθεί), γιατί να υπάρχει σε ένα έγγραφο Αμερικάνικης Δημόσιας Υπηρεσίας, μόνο η υπογραφή του Ανδρέα Παπανδρέου, ρε αρχιμαλάκα και (αρχικέ) αρχιπροβοκάτορα???????????????
Χάθηκαν τα ΝΟΝ ΠΕΪΠΕΡ ρε υπερατλαντικέ ηλίθιε????? Με αποκοπή και επικόλληση μιας τόσο γνωστής-δημοσιοποιημένης υπογραφής, τέτοια έγγραφα να σου φτιάξω 1.000.000.–

http://avragioz.blogspot.com/2010/10/blog-post_5148.html

Σημ.taxalia: Την επόμενη βδομάδα θα σας πούμε τι είναι όλη αυτή η ιστορία. Από την αρχή, μέχρι το τέλος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη