11 Οκτ 2010

Εξηγήσεις Παπαγεωργόπουλου για το πρόβλημα στην καθαριότητα Θεσσαλονίκης

Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ : Σας καλέσαμε σήμερα εδώ – στο νέο Δημαρχείο – σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, διότι είδαν το φως της δημοσιότητας ορισμένα αφελή δημοσιεύματα – συμπτωματικά 25 ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές – περί δήθεν κατάρρευσης του συστήματος Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, επειδή παρουσιάσθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες...
 συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία όμως δεν έχουν καμία σχέση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης!…
-Απάντηση στα δημοσιεύματα αυτά, δίδει σήμερα η ίδια η πόλη.
Η πεντακάθαρη σήμερα Θεσσαλονίκη!
-Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι:
1. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, είναι Δήμος εύρωστος σε όλους τους τομείς και βεβαίως και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας είναι και αυτή πολύ δυνατή!
Είναι χαρακτηριστικό ότι βοηθούμε και στηρίζουμε και γειτονικούς Δήμους, είναι γνωστό μάλιστα ότι έχουμε χαρίσει πολλά απορριμματοφόρα σε όλη την Ελλάδα, μέχρι και την ΠΑΡΓΑ προσφάτως!…
2. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να μην επιβαρύνει τους πολίτες ΕΠΙΔΟΤΕΙ την Καθαριότητα, παρά το ότι τα «Τέλη Καθαριότητας» έχουν χαρακτήρα εκ του Νόμου ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.
3. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να μην επιβαρύνει τους πολίτες έχει ΠΑΓΩΣΕΙ τα Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας τα τελευταία 3 χρόνια!…
4. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης για να μην επιβαρύνει τους πολίτες, που έχουν γονατίσει από την πολιτική του Δ.Ν.Τ., θα ΠΑΓΩΣΕΙ και φέτος τα Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας. 0 %!… και φέτος!….
5. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με ένα στόλο 500 τροχοφόρων, έχει ένα μεγάλο και αξιόπιστο μηχανολογικό εξοπλισμό και στον Τομέα της Καθαριότητας.
6. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμος Θεσσαλονίκης παρέλαβε για τον Τομέα της Καθαριότητας ένα ΣΠΑΣΤΗΡΑ ΟΓΚΩΔΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ αξίας 375.000 €, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα!
7. Για το θέμα της αλλαγής του καθεστώτος αγοράς ανταλλακτικών για τα αυτοκίνητα του Δήμου Θεσσαλονίκης – μετά από 11,5 ολόκληρα χρόνια –
και άλλα τυχαία και άλλα μη τυχαία περιστατικά
τα οποία η Διοίκηση και ιδιαίτερα ο Κ.Καζαντζίδης τα ξεπέρασε, και έτσι σήμερα η πόλη είναι πεντακάθαρη, θα σας μιλήσει ο κ.Καζαντζίδης.
8. Τέλος, θέλω να σημειώσω ότι ορισμένοι χαίρονται όταν παρουσιάζεται κάποιο τυχαίο ή μη τυχαίο γεγονός στην πόλη, γεγονός που υποβαθμίζει την εικόνα της Θεσσαλονίκης μας.
Μερικοί θέλουν την Θεσσαλονίκη άσχημη!
Είναι αυτοί που κάθε μέρα την κατηγορούν!
Είναι αυτοί που συγχρόνως στηρίζουν την πολιτική του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και του Δ.Ν.Τ.
Σε όλους αυτούς θα δώσει απάντηση ο Λαός της Θεσσαλονίκης στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου.
Θα τους στείλει και πάλι στα έδρανα της αντιπολίτευσης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη