4 Οκτ 2010

Κι όμως! Οικολόγοι στηρίζουν Ψωμιάδη !

Τη στήριξη τους στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για τη θέση του πρώτου αιρετού Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Ελλάδας. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν...
 και φέρει τις υπογραφές του Γενικού Γραμματέα και του Γενικού Υπεύθυνου του κόμματος, αναφέρουν πως: «Για να βγούμε από τα σημερινά πολιτικά, ηθικά και κοινωνικά αδιέξοδα που βρίσκεται η πατρίδα μας, χρειαζόμαστε επικεφαλής της πολιτικής εξουσίας ανθρώπους απλούς, έντιμους, ικανούς με ανθρωπιά και αγάπη. Όλα αυτά τα προσόντα τα συγκεντρώνει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, τον οποίο οι Οικολόγοι Ελλάδας με 35 χρόνια κοινωνική πολιτική δράση (1975 – 2010) στηρίζουμε στις εκλογές της 7/11/2010, με το συνδυασμό ‘‘Δύναμη για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας’’. Καλή δύναμη, καλή επιτυχία, αγωνιστή της ευαίσθητης και σημαντικότατης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη»
Ευχαριστώντας τους, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ‘‘Οικολόγους Ελλάδας’’ για τη στήριξή τους στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Στην πολιτική ορισμένοι θέλουν να μονοπωλούν την οικολογική ευαισθησία, όμως ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που μια ζωή αγωνίζονται αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς για το περιβάλλον και την οικολογία, πέρα και πάνω από κόμματα».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη