31 Οκτ 2010

Ποιος είναι ο Καπόν Χασδάϊ, υποψήφιος με τον Μπουτάρη και ποια καταγγελία έκανε ο Χρήστος Μάτης;

Και ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ δεν απάντησε...
Ακόμη περιμένει ο κακομοίρης ο Μάτης μαζί φυσικά και με τους Θεσσαλονικείς να μάθουν κάτι για το θέμα...ΓΙΑΤΙ τέτοια ΣΙΩΠΗ κύριε Μπουτάρη;
Το δελτίο τύπου έχει βγει πριν απο ΔΕΚΑ ολόκληρεςημέρες!!!

Χρ. Μάτης: "Ο κ. Μπουτάρης δεν απάντησε" 

Μετά τη σημερινή ανακοίνωση της ‘’Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη’’ ο υποψήφιος Δήμαρχος της Δημοτικής Παράταξης ‘’Ενεργοί Πολίτες- Οικολογία στην πράξη’’, Χρήστος
Μάτης δήλωσε:

«Η ‘’Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη’’ επιβεβαίωσε πλήρως όλα όσα είπα στη χθεσινή εκδήλωση της ‘’Μακεδονίας’’ για το θέμα του Αλλατίνη, αλλά δεν απάντησε στο βασικό ερώτημα: 
Επειδή οι ιδιοκτήτες του χώρου διατηρούν το δικαίωμά τους να εκμεταλλευτούν τα χιλιάδες στρέμματα του Αλλατίνη, υπάρχει το ενδεχόμενο να προσφύγουν κατά των αποφάσεων των δικαστηρίων, που δικαίωσαν τους πολίτες, οι οποίοι θέλουν το χώρο δημόσιο, ελεύθερο και προσβάσιμο σε όλους.

Αν ο κύριος Μπουτάρης εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα παρέμβει και πάλι δικαστικά- όπως είχε κάνει το 1993, όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του ΚΚΕ- προς ενίσχυση των επιχειρημάτων των ιδιοκτητών, ανάμεσα στους οποίους και ο υποψήφιος δημοτικός του σύμβουλος Χασδάι Καπόν;

Θέλει ένα πράσινο χώρο για όλους ή έναν ωραίο χώρο, που θα απευθύνεται σε λίγους και με υψηλά εισοδήματα;

Και το βιογραφικό του υποψηφίου:

Καπόν Χασδάϊ (Συνδυασμός Γιάννη Μπουτάρη Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη)
Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Αποφοίτησα από το Ανατόλια το 1981. Αμέσως μετά έφυγα στην Αμερική και στην Αγγλία όπου σπούδασα και αρίστευσα στα οικονομικά και στη διοίκηση επιχειρήσεων από το REED COLLEGE, το LONDON SCHOOL OF ECONOMICS, και στο GEORGETOWN UNIVERSITY.
Μετά από μια ολιγόμηνη παραμονή στην Citibank, συμμετείχα ενεργά στην ίδρυση, ανάπτυξη, και διοίκηση της Αξία και της Ωμέγα Χρηματιστηριακής, των εταιρειών επενδύσεων Εξέλιξη και Ωμέγα,της εταιρείας επιχειρηματικού κεφαλαίου 4Ε, της ασφαλιστικής Ωμέγα και της Ωμέγα Τράπεζας. Σε όλες τις εταιρείες κατείχα θέσεις ευθύνης και ασκούσα διοίκηση με ομαδικό πνεύμα και σε άριστη συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους.
Επί σειρά ετών υπήρξα μέλος των ΔΣ της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων “Γηροκομείο Μοδιάνο” και“Νισσήμ”. Είμαι επίσης μέλος της ΧΑΝΘ και της επιτροπής ανάπτυξης του Κολλεγίου Ανατόλια.
Το 2009, σε συνεργασία με δυο φίλους, αποκτήσαμε και αναβιώσαμε ένα από τα πιο αγαπητά παραδοσιακά bistrot της Θεσσαλονίκης, το Cafe Balkan.
Προσωπικό μήνυμα
Γεννήθηκα και μεγαλώνω στη Θεσσαλονίκη. Όπως όλοι μας. Σε αυτήν την πόλη επέλεξα να«χτίσω» τη ζωή μου, επαγγελματικά και προσωπικά, δημιουργώντας την επιχείρησή μου και πάνωαπό όλα, την οικογένειά μου. Γι αυτήν την πόλη επιθυμώ το καλύτερο. Όπως όλοι μας. Να τηδούμε να πηγαίνει μπροστά, να ανθίζει και να γίνεται οικονομικά δυνατή.Για μας και τα παιδιά μας.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη