14 Οκτ 2010

"Έφυγε" και ο Κώστας Καφάσης

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, Κώστας Καφάσης, σε ηλικία 70 ετών.
Η περιπέτεια του ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Μόλις είχε πληροφορηθεί για το σοβαρότατο πρόβλημα υγείας του. Στις 13 Αυγούστου του 2010 παραμονή των γενεθλίων του, ο...
 τραγουδιστής και ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τα αδέρφια του Σπύρο και Νίκο στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά Μεταξά, εκεί όπου βρισκόταν σε καταστολή. "Γέλα κυρία μου"


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στήν Ιτέα (Κουτσαρί) τηs Καρδίτσαs. Ήρθε Αθήνα, τελείωσε τη δραματική σχολή και μπήκε στο θέατρο. Δούλεψε έξι χρόνια στο θέατρο και έπαιξε σε περισσότερες από δεκαπέντε ταινίες.
Η μεγαλύτερη τύχη ήρθε το 1971, όταν τον φωνάξανε να παίξει σε ένα σήριαλ, την ξακουστή τότε «Γειτονιά μας». Την ίδια εποχή ξεκίνησε να δουλεύει και σε μπουάτ σαν τραγουδιστήs , στο μαγαζί "Κατακόμβη".

Το ΄70 ήταν η δεκαετία πού τον σημάδεψε. Τέλη του ΄74 δούλεψε σε ένα μαγαζί και εντελώs συμπτωματικά τον άκουσε ο Κώσταs Ψυχογιόs και του έδωσε το «Γέλα κυρία μου». Ένα τραγούδι που έκανε πάταγο κι έμεινε σλόγκαν μέχρι τις μέρες μας, ένα τραγούδι που μιλά για ένα αταίριαστο έρωτα.
theinsider
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη