18 Οκτ 2010

Αισιόδοξος για τη νίκη ο Γιάννης Δημαράς, που δείχνει φαβορί

Αξιοσημείωτο: Ο Γιάννης Δημαράς, ζήτησε με γραπτή δήλωσή του, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, σε περίπτωση νίκης του, να μην "βάψουν" το χάρτη, με κανένα χρώμα, ούτε πράσινο, ούτε μπλε. Όταν λέει "ανεξάρτητος", εννοεί "ανεξάρτητος".

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ – ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» για τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών παρουσίασαν στην αίθουσα συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων ο υποψήφιος...
 Περιφερειάρχης Γιάννης Δημαράς και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Κουρούσης.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Δημαράς τόνισε ότι, με την θέληση των πολιτών θα υπάρξει νέο τοπίο στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση «Υπάρχει πρόγραμμα και αισιοδοξία ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης ημέρας» επεσήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Το κάλεσμά μας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από την κομματική ένταξη τους. Στηριζόμαστε από ευρύτερες δυνάμεις της Αττικής, χωρίς καμία εξάρτηση από συμφέροντα ή κόμματα. Για το λόγο αυτό ακηδεμόνευτα και χωρίς εξαρτήσεις θα υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα από τους πολίτες για τους πολίτες. Έχουμε τα ικανά και άξια στελέχη να οδηγήσουμε την Αττική στην ανάπτυξη, αξιοποιώντας όλες τις παραγωγικές και δημιουργικές δυνάμεις της περιφερείας μας».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη