14 Οκτ 2010

Τα ΜΑΤ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


Αίσχος. Τα ΜΑΤ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ σήμερα 14/10/10 10.10 κάνοντας χρήση χημικών ! εναντίον συμβασιούχων που έχουν να πληρωθούν 22 μήνες. Με χειροπέδες οδηγούν συμβασιούχους Στην φυλακή.
Η στρατιωτική χούντα του Γ. Παπαδόπουλου εισέβαλε στο Πολυτεχνείο με τάνκς.
Ο ΓΑΠ εισέβαλε στην ΑΚΡΟΠΟΛΗ, στον χώρο της Δημοκρατίας και του πολιτισμού με τα....
Σοσιαλιστικά ΜΑΤ.
Αυτή πως λέγεται ? Εμφανίζεται ο αρμόδιος Υπουργός (σύζυγος γνωστής επαναστάτριας τραγουδίστριας !) και στην ερώτηση δημοσιογράφου «Πόσο καιρό έχουν να πληρωθούν ?» απαντά «δεν ξέρω, δεν θυμάμαι, δεν έχω ασχοληθεί !». το πρόβλημά του είναι ότι «άλλαξαν την κλειδαριά και είναι μέσα με δική τους κλειδαριά!». Δεν μας λέει όμως πόσο καιρό έχουν να πληρωθούν οι Βουλευτές ? Δεν μας λέει γιατί το μισθό που παίρνουν το ονομάζουν «βουλευτική αποζημίωση» ? Τι ζημιά έπαθαν από τον Έλληνα Πολίτη και λαμβάνουν αποζημίωση ? Γιατί έχουν αφορολόγητο 92.000 Ε! υρώ ? Αυτοί μας έστειλαν στα έγκατα της γης,
αυτοί μας έφεραν σε αυτό το Χάλι, αυτοί μας ταπεινώνουν κάθε μέρα. Ενοχοποιούν εργαζόμενους και συνταξιούχους, μας κάνουν να αισθανόμεθα τύψεις ! Σκύβουμε το κεφάλι και δεν αντιδρούμε. Μήπως το καλοκαίρι που ράντιζαν τα ελικόπτερα, δήθεν για τα κουνούπια, ράντισαν τον Λαό με υπνωτικά δηλητήρια ?
«Η Αστυνομία κάνει την δουλειά της» λένε τα δημοσιογραφικά τάγματα θανάτου της βαρωνείας, της Εκάλης, της Κηφισιάς, του Κολωνακίου, της αλητοκρατίας των Αθηνών. Σε κάποια ερώτηση δημοσιογράφου απαντά ο πρόεδρος των συμβασιούχων ότι «ήρθαν οι χορτάτοι να κρίνουν τους πεινασμένους απεργούς».
Τι απαντά ο ορκισμένος στρατιώτης του τάγματος θανάτου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΔΝΤ και της κυβέρνησης του μνημονίου ? «από ότι φαίνεσαι δεν είσαι και πεινασμένος !».
Και το όνομα αυτού Χ… Ρα…ς. Κρίνουν τον εργαζόμενο εάν είναι κοντός, λιγνός ή ευτραφής,
η δημοσιογραφική αλητεία των Αθηνών, οι ρουφιάνοι, οι γλύφτες, τα λιβανιστήρια της εξουσίας,
ρυθμίζουν την τύχη μας. Αίσχος. Σήμερα είναι οι άνθρωποι της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ, αύριο θα είσαι εσύ και εγώ.
Η συμπεριφορά της Αστυνομίας είναι απαράδεκτη ! Προέρχονται από την επαρχία, από φτωχές οικογένειες και αποστολή τους είναι να προστατεύουν τον πολίτη και όχι να πετσοκόβουν τον εργαζόμενο, τον απεργό, τον συνταξιούχο και ανθρώπους που είναι απλήρωτοι 22 μήνες. Μήπως βγάζουν το άχτι τους κατά των αγρίως φορολογουμένων πολιτών που τους πληρώνουν επειδή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους κακοποιούς ? Μέχρι και κάτι μοντέλα Αστυνομικίνες, βρήκαν την ευκαιρία και χτυπούσαν ! Αύριο λέγεται ότι θα κατασκηνώσουν έξω από την βουλή ΑστυνομικοÎ! ¯ και Πυροσβέστες. Εάν τους κάνει επίθεση ο αγανακτισμένος λαός, πως θα αισθανθούν ? Διάγουμε την χειρότερη μεταπολεμική περίοδο στην Ελλάδα. Ο αγώνας όμως τώρα, όχι μόνον δεν «δικαιώνεται», αλλά «ξυλοφορτώνεται με σοσιαλιστικό ξύλο της Πράσινης ανάπτυξης». Τι θα είχε συμβεί εάν κυβέρνηση ήταν η «επάρατη Δεξιά»? Κλείνοντας, διερωτώμαι που πήγαν οι εργατοπατέρες, οι αναρχικοί, oι κουκουλοφόροι και όλοι αυτοί που έκαιγαν την Πατρίδα μας επί των ημερών της «επάρατης Δεξιάς». Ευχαριστώ δια την φιλοξενία.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη