8 Νοε 2010

Φανατικός ΑΕΚτζής και πατέρας 3 κοριτσιών ο αδικοχαμένος Δήμαρχος

Ο Γιώργος Αποστολάκης γεννήθηκε το 1964. Κατάγεται από προσφυγική οικογένεια, η όποια μετά την μικρασιατική καταστροφή εγκαταστάθηκε στη Νέα Χαλκηδόνα.

Ζει τα πρώτα χρονιά της ζωής του στη Νέα Χαλκηδόνα και σε ηλικία 5 ετών μετακομίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια στην περιοχή του...
 προσφυγικού συνοικισμού.

Υπήρξε μαθητής του 2ου Δημοτικού σχολείου, του Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μετά το πέρας της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, εισήχθη το 1982 στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών όπου αποφοίτησε το 1986 ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής με την ειδίκευση του προπονητή ποδοσφαίρου.

Το 1998, παράλληλα με την εργασία του, συνεχίζει τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Το 1989 διορίζεται ως εκπαιδευτικός της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και εργάζεται από το 1995 στο 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Την περίοδο 2000 – 2002 διετέλεσε Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Υγείας και Πρόνοιας.

Ασχολείται με τα κοινά από τα φοιτητικά του χρόνια και το 1994 σε ηλικία 30 ετών, εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας με την παράταξη της «Δημοκρατικής Συνεργασίας».

Το 1997 ιδρύει την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Νέα Προοπτική» μαζί με ενεργούς πολίτες της Νέας Χαλκηδόνας οι οποίοι προέρχονται από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 1998 και του 2002, ηγείται του Συνδυασμού, αυξάνοντας σε κάθε εκλογική αναμέτρηση την αποδοχή του στην τοπική κοινωνία. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 εκλέγεται για πρώτη φορά Δήμαρχος στην Νέα Χαλκηδόνα.

Σήμερα σε ηλικία 46 ετών, είναι υποψήφιος Δήμαρχος με τον Συνδυασμό «Νέα Προοπτική» στο νέο Δήμο που δημιουργήθηκε από το σχέδιο «Καλλικράτης». Τον Δήμο Φιλαδέλφειας -Χαλκηδόνας.

Είναι παντρεμένος με την Έφη Γαϊτανά και έχουν τρεις κόρες, την Κατερίνα, τη Γεωργία και την Ελένη.
(από το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του συνδυασμού)
...
στο ιστολόγιο anatolh διαβάζουμε:
Ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέα Φιλαδέλφειας, τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό της διοίκησης και θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει η Ένωση στη φυσική της έδρα.

Η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε και στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας οι υποψήφιοι δήμαρχοι άρχισαν τις πρώτες συγκεντρώσεις τους. Ένας από τους υποψήφιους δημάρχους, που φαινομενικά ο λόγος του επικεντρώνεται σε συγκεκριμένους δημότες, αλλά το πλάνο του απασχολεί εκατομμύρια κόσμου, είναι ο Γιώργος Αποστολάκης. Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Χαλκηδόνας και νυν υποψήφιος για τον δήμο της Νέας Φιλαδελφειας-Χαλκηδόνας, πραγματοποίησε χθες την πρώτη του συγκέντρωση και το θέμα του γηπέδου και της επιστροφής της ΑΕΚ στον ιστορικό χώρο της πόλης, δεν θα μπορούσε να περάσει στα... ψιλά.

«Αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ ως γέφυρα ιστορίας και πολιτισμού. Θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει η ΑΕΚ μας στον ιστορικό της χώρο με σεβασμό στην πόλη. Η ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια θα λειτουργήσει θετικά για την τοπική μας αγορά αλλά πάνω από όλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει γράψει χρυσή σελίδα στον αθλητισμό σε όλα τα τμήματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο», Ήταν κάποια από τα λόγια του υποψήφιου δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη