13 Νοε 2010

Όχι άλλο κάρβουνο ! Πολιτική τέλος

Ο προεκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Οι ψηφοφόροι πήραν τις αποφάσεις του και πρέπει επιτέλους να μάθουμε να σεβόμαστε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Αν ο κόσμος επιλέξει Μπόλαρη, σημαίνει ότι έπραξε σωστά και έπρεπε να βγεί ο κ.Μπόλαρης, αν ο κόσμος επιλέξει Ψωμιάδη, σημαίνει ότι έπραξε σωστά και έπρεπε να βγεί ο κ.Ψωμιάδης, αν ο κόσμος επιλέξει Μπουτάρη, σημαίνει ότι έπραξε σωστά και έπρεπε να βγεί ο κ.Μπουτάρης, αν ο κόσμος επιλέξει Γκιουλέκα, σημαίνει ότι έπραξε σωστά και έπρεπε να βγεί ο κ.Γκιουλέκας.
Στο blog αυτό -που δίνει φωνή σε όλους, πλην αυτών που δεν τη θέλουν (όσοι δηλαδή δεν μας έστελναν δελτία τύπου και άρθρα)-  προβάλλαμε τα πάντα για όλους, χωρίς καμιά εξάρτηση και χωρίς κανένα άγχος.
Τα προβλήματα είναι πολλά και οι πολιτικοί απολύτως αδύναμοι να τα λύσουν, στο νοσηρό περιβάλλον του κομματισμού.
Όποιος κι αν βγεί, θα πρέπει να...
 λάβει τα συγχαρητήρια του αντιπάλου, να αναγνωριστεί η νίκη του και το δικαίωμά του να τη γιορτάσει, αφού είναι απότοκος της δημοκρατικής διαδικασίας και να δουλέψουμε όλοι μαζί για να γίνει η ζωή μας, έστω λίγο καλύτερη.
Η κοινωνία αδιαφορεί για τα κηρύγματα μίσους, η ανεργία καλπάζει, τα αυτοκίνητα δεν βρίσκουν χώρο να παρκάρουν, ούτε στα δέντρα, τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο και όλοι εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να "σκοτωνόμαστε", για κάποια κομματόσκυλα (όλων των παρατάξεων), που έχουν κάνει επάγγελμα την πολιτική.
Το σίγουρο είναι ότι ολοι οι υποψήφιοι έχουν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους κι ότι κάποιος θα χάσει.
Οι πολίτες έκαναν τις επιλογές τους, που είναι απολύτως σεβαστές και ήρθε η ώρα του καφέ και του τσίπουρου. Να δουλέψουν και τα μαγαζιά !
Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη μας είναι υπέροχος, η μέρα ηλιόλουστη, ας συγκεντρώσουμε τη σκέψη μας και την ενέργειά μας, στην οικογένειά μας, στους φίλους μας, στον εαυτό μας κι ας λειτουργήσουμε επιτέλους ως πολιτισμένοι πολίτες κι όχι "αθύρματα", που τα σέρνει από δω κι από ο κάθε "κομματάρχης", τσαλακώνοντας την αξιοπρέπειά μας, με υποσχέσεις τακτοποίησης ή με εμφύτευση μίσους για τον αντίπαλο.
Το μίσος, οι ακρότητες και η έχθρα είναι ίδιον των ηλιθίων.
Άδραξε τη μέρα !

sakis/t:bloggers-team

Υ.Γ. Παρακαλούμε θερμά τους συντάκτες του taxalia να μην ασχοληθούν σήμερα με την πολιτική. Αρκετά κουραστήκαμε όλοι και υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα και πολλά ενδιαφέροντα θέματα να ασχοληθούμε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη