11 Δεκ 2010

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μεγάλου ξενοδοχείου: Εάν μιλήσω για τα ραντεβού του Χριστοφοράκου, θα κλάψουνε μανούλες!

http://www.poster.net/spiderman/spiderman-american-flag-3700309.jpgΕίναι οι άνθρωποι με το χαμόγελο. Αυτοί που βλέπουν τα πάντα αλλά από τους γκλαμουράτους της “ισχυρής Ελλάδας” του Κολωνακίου θεωρούνται κάτι σαν διακοσμητικά κολωνάκια. Σαν έπιπλα που τα πληρώνεις και κάθεσαι πάνω τους. Tα έπιπλα ως συνήθως δεν ομιλούν. Όσο πιο ακριβά είναι, τόσο πιο ακριβοθώρητους πισινούς βλέπουν. ..
Όταν λοιπόν ο Χριστοφοράκος μπαινόβγαινε στις πριβέ σουΐτες για τις περιβόητες συναντήσεις, αυτό το τοπ χαμόγελο συνόδευε τους επίορκους που ροκάνιζαν την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας. Ξέρουν κάθε συνάντηση, αν και απομακρυνόντουσαν διακριτικά, όλο και κάτι έπαιρνε το αυτί τους.

Από τα περιβόητα ραντεβού με επίορκους διπλωμάτες, με Σι Φορ Άιδες Ελληναράδες, με επιχειρηματικούς κολοσσούς τύπου Ψωμιάδη, με …αδελφόθεους, όλο το συφερτό.
Έτσι, αν και η δουλειά του επίπλου είναι να λέει “τι θαυμάσιος άνθρωπος ο λαμόγιος. Τι όμορφα παιδιά που έχει…”, η επόμενη ατάκα με το που έσβηνε το αστραφτερό χαμόγελο ήταν “…το σπίτι σου μέσα κερατά”.
Κάπως έτσι ειπώθηκε και η ατάκα σε ανύποπτο χρόνο: “Εάν ανοίξω το στόμα μου για το ποιούς έβλεπε ο...
 Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου»
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη