21 Ιαν 2011

ΕΡΤ-3: Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΝ

Μαθαίνω ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη μία συντονισμένη προσπάθεια να "συνταξιοδοτηθεί" πρόωρα ο Γιώργος Φερέτης. Μαθαίνω επίσης ότι σε αυτή την προσπάθεια πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο πράσινος συνδικαλιστής και κουμπάρος του Χάρη Καστανίδη, Δημήτρης Γιακουμέλος.
Ο συνδικαλιστής,  το όνομα του οποίου εμφανίστηκε στη λίστα με τους..
 πιο καλά αμοιβόμενους υπαλλήλους της ΕΡΤ ( 58.791 οι απολαβές του το 2009). Παράλληλα ο "σκληρός" της ΠΑΣΚΕ είναι και εκπρόσωπος των εργαζομένων της ΕΡΤ-3 στην διοικούσα επιτροπή.
Το ερώτημα είναι με ποιανού τις πλάτες εκλέχθηκε στην διοικούσα; Σε ποιον οφείλει την εκλογή του; Σωστά μαντέψατε. Στον Γιώργο Φερέτη. Γιατί ο Φερέτης ήταν που κινητοποίησε τους "δικούς" του ανθρώπους (κυρίως δημοσιογράφους) και τους έστειλε να ψηφίσουν Γιακουμέλο. Γιατί χωρίς αυτούς, ο Γιακουμέλος ούτε στα όνειρα του θα έβλεπε την διοικούσα. Ερχεται λοιπόν τώρα να ανταποδώσει στέλνοντας τον "χορηγό" του για ξεκούραση. Συγχαρητήρια. Εξαιρετικό το ήθος σας και έντιμη η  στάση σας.  Αντίστοιχη με τη συνέπεια λόγων και έργων του κόμματος σας.

ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ
....
Νεώτερο: Απάντηση του κ.Φερέτη, εδώ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη