10 Ιαν 2011

Παν. Ψωμιάδης: Μία "έτσι", μιά "γιουβέτσι"

Μας μπέρδεψε ο Περιφερειάρχης. Το πρωί μιλάει για "νέα πολιτική κίνηση, που δεν θα είναι κόμμα", το μεσημέρι για "ενωτικό κάλεσμα στην κεντροδεξιά (δηλαδή να ενωθούν σε ένα κόμμα Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Μπακογιάννη-πώς το βλέπετε κ.Ψωμιάδη;) και το απόγευμα για τον Αντώνη Σαμαρά, που "πρέπει και μπορεί να μπεί μπροστά". Μας μπερδέψατε κ.πρέσβη, ...ε, sorry, περιφερειάρχη.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον...
 «ανασχηματισμό» που ετοιμάζει στη ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρώ ιδιαίτερα θετική την πρόθεση του προέδρου Αντ. Σαμαρά να προχωρήσει σε αλλαγές στη ΝΔ. Αλλαγές σε πρόσωπα αλλά και νοοτροπία. Η ΝΔ έχει στρατηγό κι εμείς είμαστε οι στρατιώτες. Θεωρώ ότι είναι ώρα να καλέσει πανστρατιά της κεντροδεξιάς, σάλπισμα ενότητας και νίκης. Θέσεις ευθύνης υπάρχουν για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν, να δώσουν κι όχι να πάρουν. Η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. Είναι κοινωνική, ηθική, πνευματική, εθνική. Και ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί και πρέπει να μπει μπροστά».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη