Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

1 Ιαν 2011

Γιάννης Μπουτάρης: "Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει". Ολόκληρη η ομιλία του σήμερα

Οι αιχμές εναντίον των φιλάθλων που κλείνουν δρόμους, εναντίον των πολιτών που κατεβαίνουν με το Ι.Χ. στο κέντρο, η ....υπόσχεση ότι δεν θα γίνουν έργα τον πρώτο χρόνο και οι αυστηρές συστάσεις στους Θεσσαλονικείς.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, μίλησε για τις αυτοδιοικητικές καταβολές του, ευχαρίστησε ΠΑΣΟΚ, Δ.Α. και την κυρία Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η Πρωτοβουλία δεν ανήκει σε κόμματα, αλλά στην πόλη.

"Παραλαμβάνουμε μια πόλη με τεράστια προβλήματα, το κράτος δεν έχει λεφτά, η τοπική αυτοδιοίκηση δεν έχει λεφτά, ο πολίτης δεν έχει λεφτά...αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να....
 αλλάξουμε την ψυχολογία. Μην περιμένετε έργα τον πρώτο χρόνο, αλλά έργα που θα αλλάξουν την καθημερινή μας ζωή. Να σας φέρω ένα παράδειγμα: Εθχές, προσπάθησα να κατέβω στο κέντρο. Πέρα από την αγυρτία μιας ομάδας φιλάθλων που έκλεισε την Πολυτεχνείου στα δικαστήρια κι είχε μπλοκάρει το σύμπαν, χωρίς καμία κοινωνική συνείδηση και πέρα από την ελαφρομυαλιά των συμπολιτών οι οποίοι αντί να πάρουν λεωφορείο ή ταξί και να κατέβουν στο κέντρο, θέλουν σώνει και καλά να διπλοπαρκαίρνουν στην Τσιμισκή. Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει...Το Δημαρχείο μας θα γίνει το πιό ζωντανό κομάτι της πόλης", σημείωσε μεταξύ άλλων ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

1.1.2011 taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη