25 Ιαν 2011

Κράτησε ψηλά την κομματική σημαία ο Γεράκης

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ...

Οι καιροί αλλάζουν. Ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Εξοργισμένος με τα κόμματα και τους πολιτικούς. Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που επιμένουν να σκέφτονται και να λειτουργούν λες και είναι κομματικές μηχανές. Ο...
Γιώργος Γεράκης είναι υψηλόβαθμο κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στην οποία συζητιόταν το πρόβλημα των σκουπιδιών, ζήτησε και πήρε το λόγο. Μέχρι τότε οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι εντόπιζαν το πρόβλημα της καθαριότητας στη βάση του, δηλαδή στον αναξιοποίητο στόλο απορριμματοφόρων λόγω έλλειψης ανταλλακτικών. Ο κ. Γεράκης είδε το πρόβλημα αλλού. "Πρέπει να αλλάξουν όλοι οι διευθυντές της υπηρεσίας". "Πρέπει να αλλάξουν όλοι οι επόπτες". "Πρέπει να βάλουμε καινούριους". Μπράβο το αγόρι. Βρήκε το πρόβλημα.

Κύριε Γεράκη εδώ και τόσα χρόνια η Θεσσαλονίκη ήταν μία από τις πιο καθαρές πόλεις της Ευρώπης. Οι ίδιοι επόπτες καθάριζαν την πόλη και οι ίδιοι διευθυντές. Απλά η πόλη τώρα είναι πνιγμένη στο σκουπίδι γιατί τα απορριμματοφόρα είναι στο μηχανοστάσιο με προβλήματα. Ξέρετε γιατί είναι εκεί; Γιατί η κ. Λιονή (διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ γ.γ. της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας) περίμενε να υπογράψει την εικοστή ημέρα τις αρνητικές αποφάσεις και να κάνει πόλεμο στον Παπαγεωργόπουλο. Και μη μου πείτε για τα 15άρια. Μαζί σας είμαστε. Να χυθεί άπλετο φως και να κάτσει κάθε κατεργάρης στον παγκό του. Όμως τώρα μιλάμε για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν έχει το θάρρος να το παραδεχτεί. Ακόμη κι οι δημοσιογράφοι κρύβονται.

Κομματικό είναι το παιχνίδι κ. Γεράκη και τα κόμματα έφεραν την Ελλάδα μας στη σημερινή της κατάντια. Τώρα είστε αυτοδιοικητικός. Αφήστε το κόμμα στην άκρη. Δουλέψτε για το καλό της πόλης χωρίς κομματικές παρωπίδες. Αν δε θέλετε να ακούσετε εμάς, τουλάχιστον παραδειγματιστείτε από τη στάση του Δημάρχου.

thestival
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη