31 Ιαν 2011

"Χώσιμο" Παπαγεωργόπουλου στον Καχριμάκη...

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
« Ο κ. Μ.Καρχιμάκης με την ιδιότητα του «Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ» ήρθε στην Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και έκανε τρία σφάλματα:
Πρώτον
πρόσβαλε όλους τους Θεσσαλονικείς με την απρεπή αναφορά του στην Εθνική επέτειο του 2012,
δεύτερον «καπέλωσε» κομματικά για άλλη μια φορά τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και του υποσχέθηκε δημοσίως «κομματική στήριξη» και
τρίτον χωρίς ντροπή κατηγόρησε την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης για «αδιαφάνεια», όταν αφενός μεν στον ΔΘ όλα είναι τελείως διαφανή και στην διάθεση των πάντων, αφετέρου δε εκπροσωπεί ένα κόμμα στο οποίο διέπρεψε και ο κ. Τσουκάτος και ο κ. Μαντέλης και ο κ. Τσοχατζόπουλος και που συγχρόνως αρνείται να γίνει έλεγχος στα οικονομικά του!
Ελπίζω ο κ. Καρχιμάκης στην επόμενη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη να είναι ποιο προσεκτικός και να δείξει περισσότερο σεβασμό στο Θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Νωρίτερα είχε κάνει δήλωση και για τα απορριμματοφόρα.
Αφού μέσα σε λίγες ημέρες απεδείχθη ότι ο στόλος των απορριμματοφόρων του Δ.Θ. δεν είναι «γερασμένος» αλλά εξαιρετικά νέος» και μόλις η Κυβέρνηση επέτρεψε να μεταφερθούν απορριμματοφόρα του Δ.Θ. σε εξωτερικά συνεργεία αμέσως καθάρισε η πόλη, σήμερα πάλι εφημερίδα της πόλης μας αναφέρεται επικριτικά στο θέμα της υποστήριξης του Δ.Θ. – με την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου – από Εταιρεία για την «εφαρμογή του διπλογραφικού λογιστικού συστήματος, την σύνταξη του ισολογισμού κ.λ.π.» και μάλιστα για να με πλήξει προσωπικά δημοσιεύει και φωτογραφία μου!…
Θα παρακαλούσα στο επόμενο φύλλο της η παραπάνω εφημερίδα να δημοσιεύσει και τις φωτογραφίες των Δημάρχων Καλαμαριάς, Πειραιά, Πάτρας, Λάρισας, Περιστερίου, Ιωαννίνων, Βόλου, Καρδίτσας, Αμαρουσίου, Καλλιθέας, Σπάρτης, Καλαμάτας και άλλων Δήμων της χώρας, διότι ακολουθούν στους Δήμους τους την ίδια ακριβώς τακτική της υποβοήθησης από εξωτερικούς συνεργάτες, όπως ακριβώς και ο Δ.Θ. και με την υπογραφή βεβαίως του Ελεγκτικού Συνεδρίου!
Άλλωστε κατ’ επανάληψη και η σημερινή Διοίκηση του Δ.Θ. έκανε δηλώσεις ότι θα ζητήσει την υποβοήθηση εξωτερικού γραφείου για τα οικονομικά του Δήμου.
Ας αφήσουν λοιπόν οι γνωστοί κύκλοι τις επιθέσεις στο πρόσωπό μου.
Το έργο της Διοίκησής μου ήταν τεράστιο κατά την τελευταία 12ετία, οι Θεσσαλονικείς το γνωρίζουν πολύ καλά διότι βρίσκεται καθημερινά μπροστά τους (νέα παραλία, νέο Δημαρχείο, αλάνα της Τούμπας κ.λ.π.) και όση λάσπη και αν ρίχνουν η αλήθεια πάντα θα λάμπει!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη