27 Ιαν 2011

Είδηση από το μέλλον...

«Πρακτορείο Ειδήσεων Αλ Ατίνα» - 27/1/2031


Εντολή να ληφθούν όλα τα μέτρα και να αποδοθούν οι ευθύνες έδωσε ο πρωθυπουργός της Ισλαμικής Δημοκρατίας της Σαουδικής Ελλαντίας, Μουσταφά Αλ Γκαπ Πουρνάρ, στον υπουργό Προστασίας του Αλ Ήτη, Φαρούκ Ελ Παπούτς, για το θέμα της κατάληψης της Νομικής Σχολής της πρωτεύουσας της χώρας, Αλ Ατίνα, από άτομα της μικρής ελληνικής μειονότητας.

Υπενθυμίζεται ότι 300 Έλληνες έχουν εγκατασταθεί σε χώρο της Νομικής, με αίτημα να τους...
 χορηγηθούν θρησκευτικά δικαιώματα, καθώς - όπως υποστηρίζουν – δεν υπάρχουν πια εκκλησίες για να κάνουν τις λειτουργίες τους, αφού οι περισσότερες έχουν μετατραπεί σε καζίνα στις μεγάλες πόλεις, ή σε στάβλους στα χωριά. Επίσης, ζητούν να γίνονται τα μαθήματα στα μειονοτικά σχολεία στη μητρική τους γλώσσα, να επιτρέπεται ο διορισμός τους σε κρατικές υπηρεσίες και – το πιο εξωφρενικό απ’ όλα – να μην υπόκεινται στο νόμο της Σαρίας!

Η κινητοποίηση υποστηρίζεται και οργανώθηκε από την Κλειστή Λέσχη Αυνανισμού, το Δίκτυο Αποβλάκωσης και Ξερού Ψωμιού, αλλά και από την TranSex-PoliticsForTheMpaza, του κομματικού βραχίονα της νεολαίας του κόμματος ΜΥΡΙκάζω ΖΑμπονοτυρόπιτες (ΜΥΡΙΖΑ) στα πανεπιστήμια.

Οι Έλληνες, μάλιστα, σκληραίνουν τη στάση τους κάνοντας απεργία πείνας. Τη χαρακτηρίζουν μάλιστα «ιστορικό γεγονός», καθώς -όπως διευκρινίζουν- «είναι η μεγαλύτερη απεργία πείνας Αβοριγίνων Ελλήνων στην ιστορία της Ευρώπης τον 21ο αιώνα».

Στο μεταξύ, ο Πρόεδρος της Ισλαμικής Δημοκρατίας της Σαουδικής Ελλαντίας, κ. Ερόλ Αλ Πουπούλ, δήλωσε επί του θέματος: «Δηλαδή, μήπως θα πρέπει να τους πάμε και στο Four Seasons; Τη στιγμή που ο λαός της Σαουδικής Ελλαντίας ψυχορραγεί από την παγκόσμια οικονομική κρίση, κάποιοι άπιστοι θέλουν με το τσαμπουκά τους να τους δώσουμε συντάξεις, λεφτά, τσάμπα σπίτια, ΙΧ και θαλασσοδάνεια για να κάνουν business... Εγώ είπα στον πρωθυπουργό να βάλει την αστυνομία να ξεβρωμίσει από τις κοπριές τον τόπο. Αυτοί, οι άπιστοι Έλληνες Αβοριγίνες, ευθύνονται για την τωρινή εξαθλίωσή μας!».

ΛΟΞΙΑΣ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη