6 Φεβ 2011

Η1Ν1;; Αφού δεν το λέει η τηλεόραση, ο ιός δεν υπάρχει. Οι θάνατοι είναι στη φαντασία μας

Θυμάστε τι γινόταν στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στα κανάλια της τηλεόρασης πριν δύο χρόνια με τον ιό Η1Ν1;; Δεν χρειάζεται να τα επαναλάβουμε. Όλοι νοιώθαμε ότι μπορεί να ήρθε το τέλος μας. Η τότε κυβέρνηση Καραμανλή πιεζόταν να αγοράσει εμβόλια, να βάλει ειδικά μηχανήματα ανίχνευσης της θερμοκρασίας των ανθρώπων στα αεροδρόμια κ.λ.π.. Συζητήσεις επί συζητήσεων και κόντρες στα τηλεοπτικά παράθυρα από....
«επιστήμονες» που εκπροσωπούσαν διαφορετικά οικονομικά συμφέροντα.

Αγοράστηκαν λοιπόν διπλάσια εμβόλια από τα κανονικά, αγοράστηκαν μηχανήματα, γέμισαν τα πάντα με αντισηπτικά και απολυμαντικά, με πλαστικά γάντια, μάσκες κ.λ.π. και σήμερα, εξ αιτίας όλων αυτών, χρωστάμε χρήματα στους τοκογλύφους των αγορών, τα οποία καλούμαστε να πληρώσουμε. Τα εμβόλια κ.λ.π. δεν χρειάστηκαν, έληξαν και τα πετάξαμε.

Τώρα μαθαίνουμε, μέσα από το διαδίκτυο κυρίως, ότι οι θάνατοι από τον ιό πλησιάζουν ήδη τους 30. Όλοι έχουμε είτε προσωπική είτε μια κοντινή εμπειρία με τον συγκεκριμένο ιό, δηλαδή ήδη ο ιός είναι στα σπίτια μας, αλλά δεν ανησυχούμε για τίποτα. Ο ιός δεν υπάρχει, αφού δεν το λέει η τηλεόραση.

Και πώς να το πει η τηλεόραση; Αφενός θα φορτωθεί με επιπλέον πολιτικό κόστος η κατοχική κυβέρνηση, αφετέρου δεν υπάρχουν τώρα χρήματα για να αγοραστούν εμβόλια κ.λ.π., άρα δεν υπάρχουν και ενδιαφερόμενα συμφέροντα να προβάλουν το γεγονός.
Επομένως ο ιός δεν υπάρχει. Οι θάνατοι είναι στη φαντασία μας.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη