13 Φεβ 2011

Φοβερό! Στα χέρια του Παπαγεωργόπουλου εξέπνευσε ο Ντίνος Κοσμόπουλος!

Το έλεγε χτες σε φίλους του ο τέως Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και φαινόταν πραγματικά συγκλονισμένος. "Στα χέρια μου έφυγε ο Ντίνος. Ακόμη δεν μπορώ να συνέλθω. Καθήσαμε σε διπλανές καρέκλες, μιλήσαμε αρκετά για την εκδήλωση, φαινόταν συγκινημένος. Ξαφνικά άρχισε να
ανασαίνει βαριά. Και μετά ακόμη πιο βαριά. Με μία κραυγή έγυρε επάνω μου, στην αγκαλιά μου. Ήταν συγκλονιστικό" έλεγε χτες (φανερά αναστατωμένος) ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.
"Από την άλλη σκέφτομαι ότι "έφυγε" μέσα στο "Καυτζόγλειο" ανάμεσα σε παράγοντες και φίλους της αγαπημένης του ομάδας, μέσα στο σπίτι του Ηρακλή, ίσως αυτή η σκέψη να μπήκε στο μυαλό του λίγο πριν εκπνεύσει" έλεγε σε φίλους του ο κ. Παπαγεωργόπουλος.
Υπενθυμίζεται ότι το 1998 ο Παπαγεωργόπουλος ουσιαστικά διαδέχθηκε τον Ντίνο Κοσμόπουλο (μέσω της τρίμηνης δημαρχίας του Μίμη Δημητριάδη) στη δημαρχία Θεσσαλονίκης, καθώς είχε προηγηθεί η απόφαση του Κώστα Καραμανλή να στηριχθεί ο πρώτος αντί του δεύτερου στις επικείμενες εκλογές. Παρά την υπόθεση αυτή οι σχέσεις των δύο τέως δημάρχων ήταν πάντοτε εξαιρετικές.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη