11 Φεβ 2011

Η Gay city του μέλλοντος!

Είναι προφανές πως ο Μπουτάρης έχει κι άλλες προτεραιότητες, εκτός από αυτές που ήδη δεσμεύουν ένα δήμαρχο. Θέλει να γκρεμίσει κάποια ταμπού που κυριαρχούν στην παραδοσιακά συντηρητική Θεσσαλονίκη, αμφιβάλλω όμως πολύ αν πετύχει έστω τα μισά από αυτά που εξήγγειλε. Μετά την πρόταση για ονομασία Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της πόλης και τη ..
σκέψη δημιουργίας γειτονιάς του έρωτα, φτάσαμε στην εξαγγελία διεξαγωγής Gay Parades και γάμων ομοφυλοφίλων, όπως και στη δυνατότητα υιοθεσίας από γκέι ζευγάρια.
Προσωπικά για τους γάμους δεν έχω καμία ένσταση, οι παρελάσεις πιστεύω πως είναι μία σαχλαμάρα που δεν έχουν ανάγκη οι ομοφυλόφιλοι (φαντάζεστε στο μέλλον να κάνουν τέτοιες διοργανώσεις και άνθρωποι με άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις, όπως πχ. οι κοπρολάγνοι;), αλλά για την υιοθεσία είμαι πλήρως αντίθετος. Συγχωρείστε με, αλλά τη θεωρώ πολύ άσχημη ως ιδέα… Εννοείται πως μετά από κάθε δήλωση Μπουτάρη, όλοι σπεύδουν να δουν αντιδράσεις Άνθιμου. Αυτή τη φορά ο Μητροπολίτης αντέδρασε πιο ήπια απ’όσο αναμενόταν, αλλά σίγουρα τα βράδια θα βλέπει εφιάλτες…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη