6 Μαρ 2011

Ντου, ξύλο και χημικά: ΑΡΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ 0-1, βίντεο από τα επεισόδια

Με γκολ της χρυσής αλλαγής του Παράσχου, Βίκτορα Γιάκομπ στο 87', ο Ηρακλής επικράτησε του Αρη με 1-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης και αφού απομακρύνθηκε από επικίνδυνες καταστάσεις μπορεί πλέον να πιστεύει ακόμα και στην είσοδο στα πλέι οφ. Οι κίτρινοι του Μιχαλήτσιου, που αποδοκιμάστηκαν από τους φιλάθλους τους, ηττήθηκαν για έκτη φορά στην έδρα τους, συμπλήρωσαν δύο μήνες χωρίς νίκη στο Βικελίδης και ..
πολύ δύσκολα πια θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Οι κυανόλευκοι έμειναν αήττητοι για έκτη διαδοχικό παιχνίδι και κέρδισαν στην έδρα του συμπολίτη για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 2004-05.

Απίστευτες καταστάσεις έλαβαν χώρα στο Κλεάνθης Βικελίδης περίπου δέκα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι. Οργισμένοι από την ήττα της ομάδας τους, οπαδοί του Αρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τη φυσούνα. Οι Αστυνομικές Δυνάμεις λειτούργησαν ακαριαία και μαζί με την ομάδα security απέτρεψαν προς στιγμήν το «ντου» των οπαδών. Ακολούθησε χρήση χημικών ουσιών, γεγονός που προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη αντίδραση από τους οπαδούς και ακολούθησαν μάχες μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας. Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε έξω από τη Θύρα 1 του γηπέδου.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα από τον διαιτητή Παππά, το σύνολο των φιλάθλων του Αρη αποδοκίμασε έντονα την ομάδα του Γιάννη Μιχαλήτσου. Περίπου δέκα λεπτά αργότερα, οπαδοί του Αρη - περίπου 100-150 στον αριθμό - μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς τη φυσούνα. Αντιλαμβανόμενοι τι ακριβώς συμβαίνει, περίπου 20-25 Αστυνομικοί μαζί με τηνομάδαSecutiry τους εμπόδισαν αρχικά, ενώ και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τους ηρεμήσουν.

Ωστόσο, οι οπαδοί του Αρη είχαν άλλες διαθέσεις με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια μάχη με την Αστυνομία. Τουλάχιστον τρεις διμοιρίες προστέθηκαν στην Αστυνομική Δύναμη για να ακολουθήσουν μάχες μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ με τους οπαδούς του Αρη οι οποίοι πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, γεγονός που προκάλεσε τον εκνευρισμό και οπαδών που ήταν αμέτοχοι μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η κατάσταση κάθε άλλο παρά εκτονώθηκε, αφού οι μάχες συνεχίστηκαν, ενώ η ένταση μεταφέρθηκε ακόμη και στη θύρα των επισήμων.

Πλέον τα πράγματα ηρέμησαν εντός του αγωνιστικού χώρου, ωστόσο έξω από τη Θύρα 1 η κατάσταση είναι ακόμη τεταμενη, αφού υπάρχει οργή οπαδών και μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι ήρεμη η κατάσταση κατά την αποχώρηση της αποστολής από το Κλεάνθης Βικελίδης.

sport.gr

το ακυρωθένα γκολ του Καστίγιο


Στα άλλα δύο ματς της ημέρας
Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός 3-0
Ξάνθη - Κέρκυρα 2-1
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη