20 Μαρ 2011

1ος Ημιμαραθώνιος Πάικου και φεστιβάλ κρασιού: Κυριακή 3 Απριλίου

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ – ΕΝΑΡΞΗ: 10.00πμ Προφήτης Ηλίας – Καστανερή  817μ

Στο σημείο εκκίνησης του αγώνα υπάρχει χώρος αναψυχής στον οποίο μέχρι τον τερματισμό των αθλητών οι συνοδοί και οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τοπικά εδέσματα και κρασί Γουμένισσας (ΟΠΑΠ)
Στον ίδιο χώρο ομάδα εθελοντών θα αναλάβει την δημιουργική απαχόληση των μικρών φίλων με δρώμενα και αθλητικές δραστηριότητες. Επίσης εθελοντές – οδηγοί θα  οργανώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα μικρούς περιπάτους προς τον παραδοσιακό οικισμό της
Καστανερής – Παϊκου και τις γύρω περιοχές.

Ταυτόχρονα, μέχρι το κλείσιμο του σταθμού, στο σημείο ανεφοδιασμού των αθλητών   « Στραβοπόταμος» μέλη τοπικών χορευτικών συλλόγων θα ενθαρρύνουν   τους αθλητές δημιουργώντας μια  γιορτινή ατμόσφαιρα.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΓΩΝΑ: 14.30 μ.μ. (Προφήτης Ηλίας – Σημείο εκκίνησης)
Υποδοχή και απονομή μεταλλίων και επαίνων σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια του αγώνα. Ανώτατο όριο τερματισμού του αγώνα ορίστηκαν οι 4 ώρες και 30 λεπτά.

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΑ: 15.30 μ.μ. (Κεντρική Πλατεία Γουμένισσας)
Η τελετή λήξης του 1ου Ορεινού Ημιμαραθώνιου Παϊκου θα πραγματοποιηθεί στην γραφική πλατεία της Γουμένισσας με φόντο την ιστορική Γαλλική κρήνη, κάτω από τα αιωνόβια πλατάνια, υπό τους γνώριμους πια σε όλους ήχους των χάλκινων. Το περίφημο κρασί της περιοχής θα λάβει δράση και θα μας οδηγήσει σε έναν άλλο αγώνα, αυτό του χορού και του γλεντιού.
Κορυφαία στιγμή της τελετής θα είναι η απονομή των μεταλλίων και των επάθλων στους μεγάλους νικητές του αγώνα, στις γυναίκες και στους άνδρες, καθώς και στον νεότερο και γηραιότερο μετέχοντα Στην πρώτη διοργάνωση του αγώνα, ο ΟΣΠΕΓ αποφάσισε, να τιμήσει για την συνολική προσφορά του στο ορεινό τρέξιμο αλλά και για τις επιτυχίες του σε αγώνες διεθνούς επιπέδου τον αθλητή Νίκο Καλοφύρη με την βράβευση του οποίου θα κλείσει ο αγώνας.
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

.

.

.

.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη