1 Μαρ 2011

Δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών της ΔΙΑΣ στην Αθήνα

Χτύπησαν με καλάσνικοφ 4 αστυνομικούς

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στις 18:50 στη Λεωφόρο Κηφισού στην περιοχή του Ρέντη μεταξύ αστυνομικών και υπόπτων ληστείας που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο τύπου τζιπ. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τραυματίες αστυνομικοί είναι τέσσερις και όχι τρεις.


Όπως δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό...
 σταθμό Alter o γραμματέας των αστυνομικών Αττικής Σπήλιος Κρικέτος, ο ένας εκ των αστυνομικών είναι σοβαρότερα τραυματισμένος, καθώς έχει χτυπηθεί στο κεφάλι. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής Γιάννης Μακρής ανέφερε πως ο τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τέσσερις αστυνομικοί, που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ είχαν εντοπίσει στην περιοχή του Περιστερίου ένα τζιπ μάρκας Volvo το οποίο θεώρησαν ύποπτο και το ακολούθησαν ενημερώνοντας το Κέντρο.

Νωρίτερα υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία για ληστεία σε περίπτερο της περιοχής σύμφωνα με την οποία τρεις δράστες που ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ, διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκα Volvo.

Οι αστυνομικοί που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες εντόπισαν το ύποπτο αυτοκίνητο κοντά στη λεωφόρο Κηφισού και το ακολούθησαν. Το αυτοκίνητο μπήκε στον παράδρομο της λεωφόρου, στο ύψος της Λαχαναγοράς στου Ρέντη, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Στο σημείο αυτό το αυτοκίνητο σταμάτησε ξαφνικά και κάποιοι από τους επιβαίνοντες βγήκαν έξω και γάζωσαν τους τέσσερις αστυνομικούς με καλάσνικοφ και πιστόλι. Στη συνέχεια ξαναμπήκαν στο όχημα, ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Οι τραυματίες αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο γενικό κρατικό Νίκαιας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό σε όλη την περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη