17 Μαρ 2011

Καρατζαφέρης: Ο Πρωταθλητής της κολοτούμπας (super video)

Σκέτη απόλαυση ο Πρόεδρος όταν αλλάζει δέρμα μέσα σε 30 μέρες! Απολαύστε τον στο βίντεο:
1η Φεβρουαρίου 2011, μεσημβρινή εκπομπή ΤΗΛΕΑΣΤΥ «ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ» , Ομιλητής ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης και λέγει μεταξύ των άλλων για τον Τ/Ο σταθμό ΣΚΑΙ και την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Το κανάλι το ΣΚΑΙ το θεωρώ ότι είναι το πιο επικίνδυνο για την Ελλάδα. Εξαιρετικά επικίνδυνο. Επικίνδυνο όσο το INDYMEDIA, και περισσότερο. Αυτό το κανάλι είναι προϊόν πονηράς αγοραπωλησίας. Η απάντηση θα είναι άμεση από εμάς.

Πρώτον σε όλους τους τόνους θα καταγγείλουμε την προδοτική για το έθνος πολιτική του καναλιού ΣΚΑΙ.
Δεύτερον θα εγκαλέσουμε όλους τους έλληνες να αντιδράσουν . Ας καταλάβουν λοιπόν οι Αλαφουζαίοι ότι έχουν αφήσει πολλά ίχνη, και πατέρας και γιος . Και μπαίνουμε σε αναμέτρηση. Και δεν μπαίνουμε σε αναμέτρηση με το Αλαφουζαίικο για προσωπικό λόγο που θα είχα. Μπαίνουμε για καθαρά εθνικό και πατριωτικό λόγο. Παιχνίδια με την Ιστορία κ. Αλαφούζο όχι. Και ο πόλεμος δεν θα είναι μόνο από εδώ. Ο πόλεμος θα είναι και μέσα στο κοινοβούλιο. Και να ξέρουν οι προστάτες σας ότι θα μας βρουν απέναντι.

Για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η ΚΑΘ. η άλλοτε σοβαρά εφημερίδα της οικογένειας ΒΛΑΧΟΥ, η οποία έπεσε στα τάνκερ που έχουν τη δική τους θλιβερή ιστορία . Και να θυμίσω καράβια από τη Ρουμανία και πως ήλθαν εδώ και γίναν ελληνικά.
Τώρα πως από τα παραπάνω φθάσαμε στο χθεσινό υπερασπιστικό λόγο στη Βουλή, υπέρ του ΣΚΑΙ και της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ;

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ τα σχόλια δικά σας.
Και για τους άπιστους «θωμάδες» καλή ακρόαση
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη