31 Μαρ 2011

Άγρια λεκτική επίθεση στη Θεοδώρα Τζάκρη

Δεν υπάρχει θέμα υπαναχώρησης από την κυβέρνηση στην χωροθέτηση ΧΥΤΥ στην Κερατέα, δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», η υφυπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, μία ημέρα μετά τα επεισόδια στην Κερατέα. Επανέλαβε ότι το θέμα της...
 χωροθέτησης έχει κριθεί από τα δικαστήρια και πως... ...ο ΧΥΤΥ αφορά τα σκουπίδια στη Νοτιοανατολική Αττική. Η κ. Τζάκρη είπε πως η κυβέρνηση επιθυμεί κλίμα διαλόγου ώστε να βρεθεί μια λύση. Είπε επίσης πως η κυβέρνηση έχει κάνει πίσω όπως για παράδειγμα να αποσύρει τις αστυνομικές δυνάμεις από το χώρο.

Πηγή: karatzova blog

σχόλιο taxalia: Ακούσατε την κουβέντα "να πληρώσει τον καφέ της η κυρία Τζάκρη". Είδατε την παραπληροφόρηση; Ακριβώς αυτός είναι ο "Γκεμπελισμός". Από τις χιλιάδες παρόμοιες περιπτώσεις που αναδείξαμε εδώ, μία μόνο περίπτωση αφορά την κ.Τζάκρη. Τις πάμπολλες άλλες περιπτώσεις που αφορούν το σύνολο των κυβερνητικών -και ιδιάιτερα την κ.Διαμαντοπούλου, που είναι πρωταθλήτρια στους καφέδες"-, δεν τις ξέρει ο κόσμος. Του ΄μεινε η λάσπη για τα 29 ευρώ της Τζάκρη. "Πες πες κάτι θα μείνει", που ΄λεγε κι ο Γκαίμπελς.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη