2 Μαρ 2011

Σκληρή απάντηση της ΝΔ στον ΛΑΟΣ


Η Νέα Δημοκρατία ταυτίζει πλήρως τον ΛΑΟΣ με το μνημόνιο και απορρίπτει κάθε συνεργασία μαζί του, επιμένοντας στην κομματική και μνημονιακή καθαρότητα. Σκληρή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχελάκη στις δηλώσεις του κ. Καρατζαφέρη, ο οποίος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιας συνεργασίας με....
εκείνη τη φράση περί μη αυτόνομης καθόδου στις εκλογές.


Συγκεκριμένα η δήλωση του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:
«Στην πιο επώδυνη οικονομική κρίση που περνάει η Ελλάδα, η ΝΔ οφείλει να κυβερνήσει τη χώρα εμπνέοντας την κοινωνία με τις θέσεις της. Το ΛΑΟΣ είναι ένα άλλο κόμμα, που έχει ταυτίσει την πολιτική του ύπαρξη με την ψήφιση του μνημονίου. Η ΝΔ αποβλέπει στο να βγει η Ελλάδα από την κρίση και να απεμπλακεί από το μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα».

Με τον τρόπο αυτό η Νέα Δημοκρατία δείχνει στον ΛΑΟΣ την πόρτα της εξόδου από το πολιτικό σύστημα ή το στέλνει αγκαλιά με το ΠΑΣΟΚ ή την ΔΗ.ΣΥ.

Βέβαια σκληρή ήταν και η απάντηση του ΛΑΟΣ, ο οποίος της αποδίδει εμμέσως θράσος να θέλει να κυβερνήσει ξανά η Νέα Δημοκρατία, όταν πριν από λίγο χρονικό διάστημα βούλιαξε τη χώρα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη