10 Μαρ 2011

H βλακεία πάει σύννεφο στο ιντερνετ και οι ευθύνες του Τριανταφυλλόπουλου

"Είμαι υψηλόβαθμο στέλεχος σε έναν από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς της χώρας μας...και σας προειδοποιώ ότι θα χρεοκωπήσουμε..."

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, για να αυξήσει την επισκεψιμότητα του (επιτυχημένου έτσι κι αλλιώς) portal zougla, προσέθεσε μια ενότητα, με τίτλο BLOG στην οποία ο κάθε κουλός, μπορεί να γράψει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Και συνήθως γράφει μαλακίες!
Έτσι, διάφοροι ηλίθιοι, ανεβάζουν εκεί τη...
 μπούρδα τους, που συνήθως είναι κακοπροαίρετη και μετά την αναπαράγουν με φανταχτερό τίτλο στο blog τους, με σκοπό να αυξηθεί η ρημάδα η επισκεψιμότητα, μπας και τσιμπήσει κανείς και κάνει κλικ στις διαφημίσεις του.
Όλως τυχαίως, όλα τα γελοία άρθρα, αναπαράγονται σε blogs, όπου δεν αρθρογραφεί κανείς, απλά κάνουν copy-paste χαζομάρας.
Το κόλπο με τη zougla είναι ότι, οι μαλάκες, βάζουν ως πηγή το portal του Μάκη, για να δώσουν κύρος στην "είδηση". Μόνο που δεν είναι το zougla η πηγή, αλλά κάποιος σαλταρισμένος που έγραψε στο blog της Zougla, εκεί που μπορεί να γράψει ο κάθε βλάκας.
Στη συνέχεια κάποιοι άλλοι πονηροί, σπαμάρουν την "είδηση" με χιλιάδες mails κι έτσι η είδηση-φάρσα, γίνεται πιστευτή και από σοβαρούς ανθρώπους, πλην των πονηρών και των ηλιθίων.

Έτσι, εκτός από το μήνυμα με το οποίο ξεκινήσαμε την ανάρτηση, κυκλοφορούν δεκάδες παρόμοιες ηλιθιότητες.

Μια από αυτές είναι για κάποιο κοριτσάκι που χρειάζεται αιμοπετάλια και δίνουν μάλιστα και τηλέφωνα της οικογένειας (υποτίθεται).

Το θέμα παίρνουν διάφοροι τσόγλανοι, το διανθίζουν με το γνωστό "διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ" κι έτσι, όσο κι αν ξελαρρυγγιζόμαστε εμείς να λέμε "Μη διαδίδεται ΠΟΤΕ για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο, μηνύματα που λένε διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ", τα μηνύματα διακινούνται με ρυθμό πολυβόλου.

Κι όλα αυτά αγαπητέ Μάκη, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το Blog του zougla είναι πηγή βλακείας και αναστάτωσης, μόνο ζημιά κάνει και το κυριότερο:
έχουμε την ακράδαντη πεποίθηση ότι πολλές από τις "μούφες" τις διακινούν υπάλληλοί σου !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη