1 Απρ 2011

Ας μην "ανησυχεί" το Σύστημα. Ο Καραμανλής γνωρίζει την ελληνική


Τι σου είναι λοιπόν η δύναμη της προπαγάνδας των ΜΜΕ. Αντί αυτή τη στιγμή να γίνονται ειρωνικά σχόλια και να γελάει το πανελλήνιο που σήμερα, την ημέρα του ψεύτη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε χρόνια πολλά στον πρωθυπουργό μέσα στη Βουλή, τουναντίον γίνεται έντεχνος αποπροσανατολισμός, από το....
σύστημα προπαγάνδας των ΜΜΕ, το οποίο προσπαθεί ταυτόχρονα να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Σαμαρά και Καραμανλή. Και αυτό εξ αιτίας μιας ατάκας του κ. Σαμαρά σε βάρος του κ. Παπανδρέου, όταν είπε ότι τον βλέπει ήδη ως πρώην πρωθυπουργό, δηλαδή ήδη απερχόμενο.

Βέβαια ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου που το αντιλήφθηκε δεν πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής, αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν, φροντίζει το γιγαντιαίο σύστημα προπαγάνδας του Συστήματος ΠΑΣΟΚ, με τα παπαγαλάκια του στα ΜΜΕ, να μεταφέρει το πρόβλημα στην πλευρά του αντιπάλου, αναγκάζοντας τον ίδιο τον Σαμαρά και όλους τους εκπροσώπους του κόμματος να απολογούνται αυτή τη στιγμή για τα αυτονόητα.

Από κοντά και ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος προσπάθησε να μπει σφήνα υπέρ Καραμανλή και κατά Σαμαρά, παριστάνοντας ότι ξεχνάει ποιος ήταν εκείνος που τον διέγραψε, με τον τρόπο που τον διέγραψε, από την Νέα Δημοκρατία και ο οποίος μάλιστα είπε ότι δεν συνομιλεί με τα άκρα..  

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη