20 Απρ 2011

Τον Μιχάλη Αλεξανδρίδη "καρφώνει" ο αποπεμφθείς πρόεδρος της ΔΕΘ!

- Αποκαλύπτει ότι αυτός χρησιμοποιούσε την εφημερίδα "Θεσσαλονίκη" για να πιέζει ώστε μία εταιρία δική του να πάρει δουλειά της ΔΕΘ!
- Ο κ. Κωνσταντίνου καταγγέλλει και πιέσεις από τον κουμπάρο του δημοσιογράφου αλλά και τους κομματικούς του φίλους!

Τον γνωστό πράσινο δημοσιογράφο, διευθυντή της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη" Μιχάλη Αλεξανδρίδη "καρφώνει" ο Γ. Κωνσταντίνου, που χτες εξωπετάχτηκε από τη θέση του Προέδρου της ΔΕΘ. Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα για να αναλύσει τα σκάνδαλα τα οποία βρήκε και προσπάθησε να ξηλώσει, ενέργεια η οποία κατά την άποψη του πλήρωσε με την αποπομπή του συμπεριέλαβε και τον Αλεξανδρίδη λέγοντας
:
" Αντιμετώπισα την απαίτηση να ανατεθεί σε εταιρία ιδιοκτησίας του Μιχάλη Αλεξανδρίδη η παραγωγή ενημερωτικού προγράμματος για το ραδιοσταθμό της ΔΕΘ. Διαφώνησα γιατί α) εκτίμησα ως ανεπίτρεπτη μία διπλοθεσία σε συνθήκες κρίσης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος, β) θεώρησα ότι ένα δημόσιο ραδιόφωνο πρέπει να κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δύο δημοσιογραφικά συγκροτήματα της πόλης κια γ) έκρινα ότι δεν βοηθά τη δημόσια εικόνα της ΔΕΘ η πρόσληψη ενός επώνυμου κομματικού στελέχους Δεν συνυπολόγισα ότι ένα μέλος του ΔΣ είναι κουμπάρος του και ότι τα περισσότερα μέλη του ΔΣ είχαν μακρά κομματική φιλία μαζί του. Το αποτέλεσμα ήταν μία συνεχής αρνητική δημοσιότητα από την εφημερίδα "Θεσσαλονίκη"!
Το ζήτημα αναμένεται να αποτελέσει βόμβα όχι μόνο στα κομματικά αλλά και τα δημοσιογραφικά πράγματα της πόλης. Καθώς αποδεικνύεται ότι ο Μιχάλης Αλεξανδρίδης χρησιμοποιούσε (όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο κ. Κωνσταντίνου) την εφημερίδα για να πιέζει ώστε μία εταιρία δική του να παίρνει δουλειές! Περιμένουμε την... εκρηκτική συνέχεια!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη