3 Απρ 2011

Τούρκος Πάγκαλος: Οι Έλληνες άνοιξαν τα μαντήλια της ζητιανιάς (σχεδόν)

Ο Υπουργός επικρατείας και Αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς (Bulent Arinc) μιλώντας στους Τούρκους δημοσιογράφους σχετικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της Τουρκικής οικονομίας μίλησε ειρωνικά για την κατάσταση της Ελληνικής, Πορτογαλικής και Ισπανικής οικονομίας .

" Η Τουρκία αναπτύχθηκε το 2010 με ρυθμό 9%. Αυτό είναι ενα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Στην Ε.Ε στις ΗΠΑ πολλές χώρες είναι πνιγμένες στα χρέη, στην Ισπανία στην Πορτογαλία πέφτουν κυβερνήσεις." δήλωσε ο Αρίντς και άρχισε να τονίζει για τη χώρα μας "η Ελλάδα χρωστά σχεδόν ενα τρισ. δολάρια. Σε λιγο θα ανοίξουν μαντήλια για να ζητιανεύουν. Σε όλα τα εργοστάσια τους σταμάτησε η παραγωγή. Βάλανε πωλητήριο στα εργοστάσια του και κανείς δεν τα αγοράζει".
("Bu muhteşem bir sonuçtur. Avrupa’da, Amerika’da, global ekonomik krizin vurduğu ülkeler, borç içerisindeler. İspanya ve Portekiz de hükümetler düşüyor. Maaşlar ödenmiyor. Toplu sözleşme yapılamıyor. Komşumuz Yunanistan’un 1 trilyon dolar dış borucu var. Neredeyse mendil açıp yardım dilenecekler. Bütün fabrikalarda üretim durdu. Fabrikaları satılacak, alıcısı yok. Türkiye, dünyadaki 5 ülkeden birisi oldu. Yüzde 9’luk büyüme hızına kavuştu. Bu başarı hepimizin başarısıdır.")


Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε οτι η Τουρκία με τον ρυθμό ανάπτυξης της κατάφερε να ξεπεράσει πολλές χώρες και υποστήριξε οτι αυτή είναι επιτυχία κια της κυβέρνησης αλλά κια όλου του τουρκικού λαού.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17433927.asp

http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&VersionID=7690&Date=18.06.2008&ArticleID=1044822

Εδώ που τα λέμε, δεν έχει και άδικο ο Τουρκαλάς. Ξεφτιλιζόμαστε κάθε μέρα με τους πολιτικούς που μας κυβερνάνε και τα πειράματά τους. Αλλά αυτοί έχουν μικρό μερίδιο ευθύνης. Το μεγάλο το έχετε εσείς, ο "λαός". Πού ρουφάτε αχόρταγα την προπαγάνδα και τις ανοησίες τους επειδή "ανήκετε στο κόμμα".
Και που βλέπετε και διαβάζετε (σήμερα π.χ.) ότι ΟΛΕΣ οι εκδοτικές επιχειρήσες, κανάλια, εφημερίδες κλπ, δηλώνουν ΖΗΜΙΕΣ στους φετινούς ισολογισμούς.
Όλες οι επιχειρήσεις δηλώνουν ζημίες ή πολύ λιγότερα κέρδη.
Αλλά εσείς, επειδή "ανήκετε στο ΠΑΣΟΚ" ντρέπεστε να ρωτήσετε τον κ.Παπακωνσταντίνου: "για έλα εδώ ρε μπαγλαμά: Αφού όλοι δηλώνουν ζημίες, άρα δεν θα πληρώσουν φόρο, εσύ από που θα μαζέψεις τα δισεκατομμύρια που έβαλες στον προϋπολογισμό; Η Coca cola δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ φόρο, το MEGA δεν πληρώνει, το ΒΗΜΑ δεν πληρώνει, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ δεν πληρώνει, η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δεν πληρώνει, ο ΑΛΤΕΡ δεν πληρώνει, ο ALHPA δεν πληρώνει, ποιός θα πληρώσει τελικά τους φόρους;"

Πριν βρίσετε λοιπόν και αισθανθείτε προσβεβλημένοι από αυτά που είπε ο Τούρκος, σκεφτείτε αν αξίζουμε κάτι καλύτερο σαν λαός. Και γιατί να σωθούμε ρε αδερφέ στο φινάλε;
Αφού προτιμάτε να πεθάνουν στην πείνα τα παιδιά σας, παρά να παραδεχθείτε ότι ο Παπακωνσταντίνου είναι μάπας στα οικονομικά ! Για να μη χαρούν οι "δεξιοί". Αυτός είναι ο καημός σας. Να μην κερδίσει ο "δεξιός", να μη χαρεί ο "παλιοκομμουνιστής", να μην κερδίσει ο "γάβρος", να "ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα" δηλαδή.
Αυτή είναι η αλήθεια. Ένας λαός μαλάκας, βουτηγμένος στα σκατά του κομματικού φανατισμού, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας, χωρίς αρχές, χωρίς πολιτική σκέψη, έτοιμος να κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα, να κάνει τον καραγκιόζη, αρκεί να ζημιωθεί "το αντίπαλο κόμμα" !
Μια ζωή να ψάχνει να μαλώσει με κάποιον για τα κόμματα-μπουρδέλα. Εγωιστής μέχρι το μεδούλι. Πάντα αλάθητος, πάντα "οι άλλοι είναι μαλάκες"....
Πάντα "η ΝΔ κατέστρεψε τη χώρα", "το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα", λες και οι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι τίποτις εξωγήινοι. Εσύ, εσύ, εσύ, εσύ κι εσύ είστε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ρε. Αντί να αλληλοτρώγεστε, δεν κοιτάτε επιτέλους να αποκτήσετε αυτοσεβασμό κι όταν οι πολιτικοί σας δεν κάνουν αυτά για τα οποία δεσμεύτηκαν, να μη διστάσετε να τους φασκελώσετε, ακόμη κι αν αυτό χαροποιήσει τον αντίπαλο. Αντίπαλός σου ρε μαλάκα Έλληνα, δεν είναι ο διπλανός σου που "ανήκει" σε άλλο κόμμα: είναι το ψέμμα των πολιτικών που ψήφισες.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη