16 Απρ 2011

Συνελήφθη Ρουμάνος "επιστήμονας" των διαρρήξεων. Δείτε τι είχε !

Δείτε εξοπλισμό που είχε ο άνθρωπος! Μέχρι και συσκευή απενεργοποίησης κινητών, κάμερα από αυτές που μπαίνουν κάτω από την πόρτα ....σκέτο Hollywood και "η συμμορία των 11"...Δείτε:

Την 14-4-2011, στο Μαρούσι Αττικής, από Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για «σύσταση συμμορίας», και «διακεκριμένες κλοπές.


Από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο ανωτέρω μαζί με τρείς ακόμη ομοεθνείς του, που αναζητούνται, συνέστησαν σπείρα και από 6μήνου διέπρατταν κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, στα οποία εισέρχονταν με την μέθοδο «ριφιφί». Ακολούθως αφού παραβίαζαν τα χρηματοκιβώτια, με τη χρήση τροχού ή φιάλης οξυγόνου, αφαιρούσαν το περιεχόμενό τους.

Η συγκεκριμένη σπείρα, διέθετε ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό όπως: ηλεκτρονική συσκευή απενεργοποίησης σήματος κινητής τηλεφωνίας με τη χρήση της οποίας εξουδετέρωναν και τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας, μικροκάμερα οπτικών ινών, με την οποία παρατηρούσαν εσωτερικά τους χώρους των καταστημάτων, κ.λ.π. διαρρηκτικά εργαλεία. Παράλληλα «φίμωναν» και τις εξωτερικές σειρήνες τις οποίες αφού αποκολλούσαν από τη θέση τους, τοποθετούσαν σε κουβά με νερό.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάστηκαν οι παρακάτω διαρρήξεις-κλοπές:
Δύο (2) σε κοσμηματοπωλεία στην περιοχή του Αμαρουσίου.
Μία (1) σε εργαστήριο χρυσοχοΐας στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας.
Μία (1) σε καφενείο στην περιοχή των Σεπολίων.
Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων κοσμημάτων και χρηματικών ποσόν υπολογίζεται στις 950.000 ευρώ .

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μία ηλεκτρονική συσκευή απενεργοποίησης σήματος κινητής τηλεφωνίας.
Δύο(2) κινητά τηλέφωνα.
Μία (1) μικροκάμερα οπτικών ινών.
Διαρρηκτικά εργαλεία
Ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη