27 Μαΐ 2011

Στις 4 μμ ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο των Αρχηγών (συνεχής ενημέρωση)

Βαρύ το κλίμα, αναμένεται σε λίγο να κάνει δηλώσεις ο ξεκούραστος.
Πρώτος ο Καρατζαφέρης δήλωσε "κάποιοι βάζουν την καρέκλα πάνω από την Ελλάδα".
Σαμαράς: "Γιώργο, μείωσε τη φορολογία, αν θέλεις να συναινέσουμε"
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το κλίμα ήταν κακό. Ο κ.Σαμαράς, τόνισε ότι δεν μπορεί να..
 συναινέσει στην πολιτική της υπερφορολόγησης, η οποία στραγγαλίζει την οικονομία. Πρότεινε την εφαρμογή όσων είπε στο Ζάππειο, για την επανεκκίνηση της οικονομίας και αναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου.

Ο κ.Παπανδρέου, αντέτεινε ότι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είναι μέτρο που μπορεί να παρθεί αργότερα. Δεν μπορεί να γίνει τώρα, που το κράτος "καίγεται" για άμεσο ρευστό.

Η κ.Παπαρήγα, ήταν αρνητική σε όλα και ζήτησε ριζική αλλαγή πολιτικής, "την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία"
Τόνισε επίσης ότι απέναντι στα εκβιαστικά διλήμματα που τίθενται στο λαό, οι πολίτες έχουν στο επίκεντρο ένα πραγματικό δίλημμα με δύο διαφορετικά σκέλη: Ή να χρεοκοπήσει ο λαός οριστικά και αμετάκλητα ή με τη στάση του να οδηγήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα στην ενίσχυση του ενιαίου μετώπου των εργατών και των νέων με στόχο μια σχεδιασμένη αντεπίθεση.

Λύση και διέξοδος υπάρχει όταν κανείς στοχεύει στην ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, στην μετατροπή του πολιτικού συστήματος και όχι στη μεταμφίεσή του, επισήμανε.

Τσίπρας: "έχετε πλειοψηφία κ.Πρωθυπουργέ, κυβερνήστε μόνος"
Σκληρό ροκ, διάλεξε ο Αλέξης Τσίπρας, που είναι κατηγορηματικός στις τοποθετήσεις του

Ο κ.Καρατζαφέρης ζήτησε οικουμενική κυβέρνηση με νέα πρόσωπα κοινής αποδοχής, αλλά και υπουργούς από κάθε κόμμα "πέντε δικούς μου, πέντε δικούς σας" και λοιπά, πράγμα που αν δεν κάνουμε λάθος δεν μπορεί να γίνει με το παρόν σύνταγμα.

Αναμένονται δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη