4 Μαΐ 2011

κ. Μιχελάκη, μην περιμένετε απάντηση από το ΠΑΣΟΚ, γιατί θα πάρετε απάντηση από το λαό!


Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Πολιτικός κόλαφος για την αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου είναι το απόσπασμα των δηλώσεων Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι, το οποίο δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στον ALPHA.
Αποκαλύπτει ότι,...
μαζί με τον κ. Παπανδρέου, δούλεψαν για πολλούς μήνες, ότι το έκαναν υπόγεια -όπως είπε χαρακτηριστικά- και ότι είχαν συστηματική επικοινωνία για το θέμα αυτό. 

Και όλα αυτά γιατί -όπως λέει ο κ. Στρος Καν- ο κ. Παπανδρέου ήθελε να κρύψει από το λαό τις μεθοδεύσεις του για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ.
Την ώρα, λοιπόν, που ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να προσφύγουμε στο ΔΝΤ», μυστικά και υπόγεια, σχεδίαζαν το ακριβώς αντίθετο, εξαπατώντας το λαό.
Το ζήτημα, πλέον, δεν είναι η χαμένη αξιοπιστία του κ. Παπανδρέου.
Το ερώτημα είναι τι κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη;
Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει.
Και η κυβέρνηση να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές».

Φυσικά εδώ η Νέα Δημοκρατία πάει το πράγμα ακόμα πιο μακριά και αναρωτιέται επίσημα και δημόσια για το τι κρύβεται πίσω από την απόφαση προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ, αφήνοντας υπονοούμενα και ενισχύοντας στον λαό την πεποίθηση ότι κάτι χειρότερο κρύβεται πίσω από την απόφαση εκείνη.

Όμως κ. Μιχελάκη, για την «ταμπακέρα» δεν μας λέτε λέξη. Και η ταμπακέρα δεν είναι άλλη από την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία και την αναζήτηση ευθυνών.

Νομίζετε άραγε κ. Μιχελάκη ότι με το να καλείτε την εντολοδόχο των δανειστών κυβέρνηση να απαντήσει, έχετε επιτελέσει το αντιπολιτευτικό σας έργο;; Λάθος μέγιστο. Ο λαός περιμένει συγκεκριμένες ενέργειες. Περιμένει από κάπου να προστατευτεί.

Αν περιμένετε εσείς να σας απαντήσει το καθεστώς ΠΑΣΟΚ, τότε πολύ φοβούμαστε ότι θα απαντήσει σε σας ο λαός στις επόμενες εκλογές.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη