24 Μαΐ 2011

Βαρύτατες κατηγορίες Ρεγκούζα εναντίον Αλογοσκούφη !

Με υπονοούμενα που είναι ευκόλως εννοούμενα, απάντησε με σημερινή ανακοίνωσή του ο πρώην Υφυπουργός Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζας, σχετικά με την πολιτική του απαξίωση και τις προσφυγές του εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος προέβη σε "αποκαλύψεις" για την πολιτική του διαδρομή. Ο κ.Ρεγκούζας, παραθέτει μια σειρά νικηφόρων "μαχών" στα δικαστήρια τα οποία τον δικαίωσαν, αλλά το ζουμί βρίσκεται αλλού:

Ο π.βουλευτής αποδίδει τον διασυρμό του, στα "μεγάλα και αδίστακτα συμφέροντα λαθρεμπόρων καυσίμων" και αναφέρει ότι ήταν έτοιμος να βάλει τάξη στο λαθρεμπόριο καυσίμων, όταν ...εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Αυτό ακριβώς επιχειρούσα και εγώ τότε, σε μια προσπάθεια ελέγχου του παράνομου πετρελαίου, αλλά για όλες τις πετρελαϊκές εταιρείες. Συγκεκριμένα είχα έρθει σε συμφωνία με αμερικανική εταιρεία και ήταν έτοιμη η υπογραφή σύμβασης για ανάθεση της διαχείρισης του όλου έργου. Τη σύμβαση αυτή για λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου θα την υπέγραφα , λόγω αρμοδιότητας, εγώ, πλην όμως για ένα τέτοιο θέμα ήθελα τη σύμφωνη γνώμη του τότε Υπουργού Οικονομίας, κ. Αλογοσκούφη , ο οποίος ήταν ενήμερος σχετικά. Έστειλα λοιπόν την επεξεργασμένη σύμβαση στο γραφείο του και σε διάστημα δέκα (10) ημερών από την αποστολή της, ήρθε η αναγκαστική παραίτησή μου από Υφυπουργός Οικονομικών."



Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση Αλοσκοφούφη !
(ολόκληρη η ανακοίνωση Ρεγκούζα, εδώ)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη