15 Μαΐ 2011

Ο Στρος-Καν, "θα παραμείνει στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ για τουλάχιστον τρεις ώρες ακόμη", δηλώνει αξιωματικός της αστυνομίας


http://trendsupdates.com/wp-content/uploads/2009/03/dominique-strauss-kahn.jpgΟ Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Ντομινίκ Στρος-Καν, "είναι μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Χάρλεμ και δεν θα φύγει απο εκεί πριν από τουλάχιστον τρεις ώρες", δήλωσε σήμερα στις (16:00 GMT) στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματικός της αστυνομίας.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο και κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας καμαριέρας στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, θα πρέπει να προσαχθεί ενώπιον δικαστού εντός της σημερινής ημέρας. Ο δικαστής πρέπει να αποφασίσει αν θα τον προφυφυλακίσει ή θα τον αφήσει ελεύθερο με την καταβολή μεγάλης εγγύησης.

Ο Στρός Καν, που κατηγορήθηκε επίσημα τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή για "σεξουαλική επίθεση, παράνομο περιορισμό προσώπου, και απόπειρα βιασμού" μιας νεαρής γυναίκας 32 ετών σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 ετών σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Ένας από τους δικηγόρους του, ο Ουίλιαμ Τέιλορ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ αρνείται όλες τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν και θα δηλώσει αθώος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη