4 Μαΐ 2011

ΔΗΛΩΣΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

Σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ και δεν ενέκρινε το πιστοποιητικό αδειοδότησης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δεν είναι δυνατόν να αθωώνονται πρόεδροι ΠΑΕ ενώ έχουν κάνει απαράδεκτες δηλώσεις ή μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο, και να την πληρώνει ο Ηρακλής, λες και όλες οι άλλες ομάδες είναι σε όλα εντάξει, λες και ζούμε σε αθλητική κοινωνία αγγέλων. Δυστυχώς, αποδείχθηκε ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τη στοχοποίηση ενός συλλόγου με τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο. Μετά τον αλησμόνητο τελικό της ντροπής του περασμένου Σαββάτου, ο υποβιβασμός του Ηρακλή ισοδυναμεί με τον υποβιβασμό ολόκληρου του ελληνικού πρωταθλήματος. Κάποιοι θέλουν πρωτάθλημα της ζούγκλας, όπου νόμος είναι τα θέλω και τα συμφέροντα του δυνατού.

Καλώ το φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή να επιδείξει αυτοσυγκράτηση. Η Θεσσαλονίκη δεν φταίει. Να πάψουμε να τρώμε τις σάρκες μας και να διεκδικήσουμε συντονισμένα την αποκατάσταση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη