30 Ιουν 2011

Τι πιστεύει ο κόσμος για τα χθεσινά;

Σήμερα περιδιαβαίνοντας εκατοντάδες αξιόλογα ιστολόγια και ιστοσελίδες, μπορώ να συνοψίσω σε μερικά συμπεράσματα:



@ ο κόσμος πιστεύει ακράδαντα, ότι η αστυνομία εφαρμόζει σχέδιο διάλυσης της πλατείας, του κινήματος δηλαδή των "αγανακτισμένων", με εντολή της κυβέρνησης, με προβοκατόρικες ενέργειες και τη συνεργασία παρακρατικών.


@ το μεσοπρόθεσμο ήταν το τελευταίο φορομπηχτικό νομοσχέδιο, που μπόρεσε να επιβληθεί, έστω και με τον επικοινωνιακό ορυμαγδό των ακραίων διλημμάτων και των λοιπών τεχνασμάτων. Επόμενο "μνημόνιο" θα σημάνει εμφύλιο με εκτελέσεις, αγχόνες και δολοφονίες πολιτικών. Η αντοχή του λαού εξαντλήθηκε απόλυτα. Στο 100%. Δεν υπάρχει ούτε 0,00001% ανοχής ακόμη. Οπότε οι κυβερνώντες (και τα "κανάλια τους") ας πάρουν τα μέτρα τους κι ας φορολογήσουν επιτέλους (ονομαστικά και συγκεκριμένα, χωρίς τεχνάσματα) τους "έχοντες" αν δουν ότι ούτε τώρα "βγαίνει ο λογαριασμός".

@ όλοι οι Έλληνες είναι απαγοητευμένοι από το κόμμα τους. Θεωρούν ότι δεν στάθηκε στο ύψος του (το οποιοδήποτε κόμμα) και δεν τους "προστάτεψε" από τη λαίλαπα των κυβερνητικών μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι όλοι βρίζουν το ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δεν χάνει (προς το παρόν) !

Αυτά κατάλαβα από την περίφημη "περιρέουσα ατμόσφαιρα". Όποιος κατάλαβε κάτι άλλο, δεκτός ο διάλογος.

Φωτης Μ./taxalia
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη