9 Ιουν 2011

Πλεκτάνη η υπόθεση Στρος Καν, ετοιμαζόταν για μια μεγάλη αποκάλυψη

Tι ξέρει ο Βλαδίμηρος που δεν το ξέρουν οι άλλοι;

Για πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος του πρώην γενικού διευθυντή του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος - Καν, κάνει λόγο έκθεση που συντάχθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας και βρίσκεται στα χέρια του Ρώσου πρωθυπουργού Βλαντιμίρ Πούτιν.
Όπως γράφει η ...
ιστοσελίδα της εφημερίδας «European Union Times», (στο taxalia δεν την έχουμε σε εκτίμηση), η μυστική έκθεση της FSB αναφέρει πως η σεξουαλική επίθεση προς την καμαριέρα ξενοδοχείου της Νέας Υόρκης… στήθηκε και έγινε γνωστή όταν ο Στρος - Καν έμαθε πως ο χρυσός των ΗΠΑ λείπει από το θησαυροφυλάκιο του Φορτ Νοξ.

Σύμφωνα με την έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, ο Στρος - Καν βρισκόταν κατά το επίμαχο διάστημα στις ΗΠΑ για να μάθει γιατί η αμερικανική κυβέρνηση «πάγωσε» την παράδοση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο 191,3 τόνων χρυσού. Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ομπάμα έμαθαν πως διπλοί πράκτορες της CIA εφοδίασαν τον Στρος - Καν με στοιχεία που αποδείκνυαν ότι όλος ο αμερικανικός χρυσός, που υποτίθεται πως φυλασσόταν στο Φορτ Νοξ, απλώς… δεν υπήρχε εκεί.

Όταν ο Στρος Καν κατάλαβε πως τα στοιχεία που είχε στα χέρια του ήταν ικανά να καταστρέψουν την παγκόσμια Οικονομία, ενημέρωσε τις γαλλικές Αρχές πως εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη εσπευσμένα. Γάλλοι πράκτορες τον ειδοποίησαν. Του είπαν να πάει αμέσως στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης χωρίς το κινητό του, για να μην εντοπιστεί. Ο Στρος - Καν επιβιβάστηκε σε μια πτήση της Air France με προορισμό το Παρίσι, κάνοντας το μοιραίο λάθος να τηλεφωνήσει στο ξενοδοχείο από ένα τηλέφωνο στο αεροπλάνο. Ύστερα από λίγο έπεσε στα χέρια Αμερικανών πρακτόρων...

πηγές: http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=40834
http://www.eutimes.net/2011/05/russia-says-imf-chief-jailed-for-discovering-all-us-gold-is-gone/
 Russia Says IMF Chief Jailed For Discovering All US Gold Is Gone
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη