11 Ιουν 2011

Γιώργο, απέτυχες. Παραιτήσου!!!


του Δημήτρη Συρμάτση

Στην Ελλάδα μας εκπαίδευσαν να έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Να μην σκεφτόμαστε, να μην συγκρίνουμε, να μην θυμόμαστε τα λεγόμενα , τις υποσχέσεις και τα πεπραγμένα των πολιτικών μας.

Σε αυτό πάνω, στέκεται προφανώς, ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ανακοίνωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου τα νέα μέτρα που φέρνει το Μνημόνιο 2 (δεν μπορεί αυτό να καλείται μεσοπρόθεσμο…).

Ήταν 13 μήνες πριν, σαν χθες, στις 10/05/2010, όπου στους Νέους Φακέλους του Αλέξη Παπαχελά, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, έλεγε...

«αν χρειαστεί να έρθουν νέα μέτρα, ίσως να είναι ένας άλλος Υπουργός, οποίος θα το κάνει[…]Αν χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα, θα σημαίνει ότι εγώ έχω αποτύχει»

Τραγική ειρωνεία της Ιστορίας. Ο Πρωθυπουργός να έχει γενέθλια του Αγίου Μνημονίου και ο υπουργός να αναγγέλλει τα νέα μέτρα ακριβώς 13 μήνες μετά τις δηλώσεις του.

Γιώργο, απέτυχες. Ήρθε η ώρα να παραιτηθείς…

ΥΓ. Το σενάριο, το μεσοπρόθεσμο=Μνημόνιο 2 να είναι η τελευταία προσφορά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στην κυβέρνηση, για να μην αναγκαστεί να το κάνει το πρόσωπο κοινής αποδοχής, δεν είναι …επιστημονικής φαντασίας!!!

http://www.spnews.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη