9 Ιουν 2011

Ξύπνησε η Δρίτσα !

Πήρε μπροστά και η Πολυξένη (που έχει δυνατότητες).
Στο βήμα ήταν ένας εριστικότατος ασήμαντος δημοτικός σύμβουλος, που μπουρδολογούσε ασήμαντα, με το υφάκι του Τσοχατζόπουλου, της δεκαετίας του 1980, εξηγούσε την..
 ανικανότητα του δήμου να λύσει ένα έστω πρόβλημα, με τους κλασικούς παλαιομοδίτικους όρους της "καμένης γης", είπε τα ίδια και τα ίδια ανιαρά για "ανοργανωσιά του δήμου που άφησαν οι προηγούμενοι", για αυτό δεν μπορεί τώρα η διοίκηση να λύσει το πρόβλημα των τραπεζοκαθισμάτων ...τςςςς.... (όταν ο ίδιος ο Μπουτάρης, με κάθε ειλικρίνια, παραδέχθηκε ότι το πρόβλημα είναι δύσκολο) και επιτέθηκε με δριμύτητα στον Γκιουλέκα που απουσίαζε, με ιταμότατο ύφος-επιτομή του λαϊκισμού, κατηγορώντας τον για ...λαϊκισμό.
Η Πολυξένη επενέβη, ζητώντας να μην απευθύνεται στον Γκιουλέκα που λείπει, άλλοι απάντησαν "ε, να μη λείπει" (δηλαδή να μην πάει ούτε για ..νερό που λέει ο λόγος ;) και έγινε ..ψιλοχαμός.
Η ουσία είναι ότι κάποιοι παλαιομοδίτες πολιτικοί, με τον ξύλινο λόγο, που προκαλεί αηδία στους Έλληνες του 2011, εκμεταλλεύονται την τηλεοπτική μετάδοση για να διαπρέψουν στον λαϊκιστικό λόγο της δεκαετίας του '80.
Μπρρρρρρρρρρρρρρ ...
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη