5 Ιουν 2011

Κε Κούλογλου!.. Προβοκάτσια είναι και το να μιλάς συνέχεια και μάλιστα χωρίς επαρκή στοιχεία για προβοκάτσια!!


Ο Κούλογλου βλέπει αυτά που δεν βλέπουν χιλιάδες Έλληνες...(πάλι καλά)

Μόνο ο Στέλιος Κούλογλου και το tvxs, φαίνεται να πρόσεξε τον ναζιστικό χαιρετισμό στο πλήθος των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Μας κάνει εντύπωση πώς σήμερα, ημέρα γενικού ξεσηκωμού και αντίδρασης όλων των Ελλήνων, ο διορισμένος στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΤ, από το pink boy Παύλο Γερουλάνο, επέλεξε στο πρώτο θέμα του μεγάλης επισκεψιμότητας site του, έναν "παράξενο" και παραπλανητικό τίτλο...
Το άρθρο έχει τον τίτλο "Μέσα στους Αγανακτισμένους και ακροδεξιοί". Πάντως, εμείς δεν βλέπουμε ναζιστικό χαιρετισμό. Και αν υπάρχει πρέπει να έψαξε πολύ για να τον εντοπίσει...Ωστόσο, αυτή η προβοκατόρικη ενέργεια, δεν περνάει απαρατήρητη ούτε από τους ίδιους τους αναγώστες του tvxs, όπως φαίνεται άλλωστε από τα σχόλια που αναρτήθηκαν κάτω από το κύριο άρθρο (2 ημέρες, το ίδιο!!!!) του κ. Κούλογλου....
Διαβάστε τα σχόλια....

-Προβοκάτσια είναι και το να μιλάς συνέχεια και μάλιστα χωρίς επαρκή στοιχεία για προβοκάτσια.
κε Κούλογλου περάσατε καθόλου από την Αμαλίας ή αρκείστε σε μερικές φωτογραφίες, μερικών διαδηλωτών; Αν ήσασταν εκεί θα βλέπετε ότι 1. οι ναζιστικοί χαιρετισμοί είναι ελάχιστοι 2. ότι ο γαλαζοΔΑπίτικος πηρύνας δεν δίνει το τόνο στην υπόλοιπη συγκέντρωση 3. πολύς κόσμος φωνάζει «ΕΛΛΑΣ»και με τα δύο χέρια τεντωμένα όπως στο γήπεδο. Αν τα φωτογραφίσετε προφίλ μοιάζουν με ναζιστικό χαιρετισμό !!
Ωραία δημοσιογραφία; Με ποιους θα πάει και ποιούς θ'αρήσει το tvxs;

-Είναι εντελώς απαράδεκτο που το άρθρο παραμένει για 2η μέρα ως 1η είδηση στο σάιτ με αυτή την φωτογραφία να φιγουράρει και να δημιουργεί κλίμα.Αν αυτό έχετε να επιδείξετε απ' τις κινητοποιήσεις, από τις χιλιάδες άλλες φωτογραφίες, τη μέρα του πανευρωπαϊκού καλέσματος, είναι κρίμα.Όλοι στο δρόμο σήμερα, με σημαίες όλων των χωρών.

-Λοιπόν για να μην πολυλογούμε:ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑΟι προβοκάτσιες και οι προβοκατορολογούντες δεν θα περάσουν. Το κίνημα είναι σε θέση να προφυλάξει τον εαυτό του από λίγες δεκάδες ακροδεξιούς.Αυτό που προέχει τώρα είναι η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ και το άνοιγμα μιας άλλης πορείας για τη χώρα. Και αυτό θα γίνει, θέλουν δεν θέλουν μερικοί.

ΥΓ. Θα πρότεινα στον Κούλογλου, αντί γι' αυτό το άρθρο, να βάλει ως πρώτο δημοσιευμένο άρθρο στο ίδιο το tvxs.gr που περιγράφει ΚΑΠΟΙΕΣ (και όχι όλες) από τις συνέπειες του Μνημονίου-2.


Στέλιο, νομίζουμε ότι με αυτό το άρθρο, έχεις την θέση του προέδρου της ΕΡΤ στο τσεπάκι...

http://witnessfree.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη