5 Ιουν 2011

Ένα σχόλιο που ξεγυμνώνει τα επικοινωνιακά τρικ του Καρατζαφέρη...

Να γιατί ο 'κωλοτούμπας΄ λέει όλους τους υπόλοιπους ....΄κωλοτούμπες':Το σχόλιο που ακολουθεί είναι από ανάρτηση -'Είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό κεφάλα'- του μπλόγκ ΟΛΥΜΠΙΑ για την επικοινωνικακή μέθοδο που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ... 

'

SerLakley είπε

Καθαρο μάθημα προπαγάνδας!
Οταν σε χαρακτρηρίζουν με κάποιο τρόπο, πχ κωλοτούμπα, χρησιμοποιείς ακριβώς το ίδιο λεκτικό και συνέχεια, ανεξαρτήτως λογικής το επαναλαμβάνεις σε όποια περίπτωση, ώστε αν δεν το χρεώσεις τουλάχιστον το μοιράζεσαι!
Ο τυπος έχοντας “δικιά του φωνή”, στην μεσημεριανή του δραστηριότητα ασκεί όλες τις μανουβρες που διδάχτηκε όταν περναγε τα ίδια σχολεία επιμόρφωσης με τον άλλο, τον φίλο του τον τράγκα!
οι Γιώργηδες. οι παρεουληδες!
Προσέξτε τους όταν μιλάνε ο ένας για τον άλλον!Χέζονται τάχα ταχα, αλλά εχουν όρια! Που δε τα ξεπερνουν ποτέ!
Την μεγαλύτερη πλάκα την έχει ενα “πουλί” που κάνει ψ.π.(ψυχολογικές επιχειρήσεις) κάθε μεσημερι! Το τσόνι αυτό λοιπόν που μοιάζει μάλλον με μπούφο, στην μορφή βεβαίως κάι …όχι με την κακή έννοια, ασκεί το άθλημα του μαθητού Ναπολέοντα σε τέτοιο βαθμό που θα το ζήλευε και ο διδάξας Γκαίμπελς!
Αν δεν το ξέρετε ο Σαμαράς, όχι μόνο ψηφισε το μνημόνιο ο μπαγασας, αλλα το διαπραγματεύτηκε κιόλα! Δεν έφερε μόνο 4 εκατομμυρια λάθρους αλλα και έδωσε σε 250 χιλ απόστρατα του ΚΚε συντάξεις και δεν ξέρω τί άλλο! Ηταν η αιτία που κυβερνησε 20χρόνια το Πασοκ, έρριξε το Μητσοτακέικο, είναι φοβιστσρης και κωλοτούμπας και ελέγχεται αν μιλάει με τους Ελοχιμ που καταδιώκουν τελευταία τους Νεφελιμ του Λαός!
Τα λένε με περισσή σοβαρότητα κοιτώντας στα “ματια” τους ψηφοφόρους του! Σαν το Ναπολέοντα!
Που όταν τον τσάκωνε η Ιωσηφίνα να είναι στο κρεβάτι με καμια τσαμπερδώνα, προτου να βγάλει άχνα εκεινη, άρχιζε και ουρλια ζε και γκάριζε και κείνη εμενε άναυδη από το θράσσος και την έκπληξη!
Το ίδιο θράσσος που περισσεύει στη “κοτάνα’! Θα την προσφωνήσει κάποιος με την …ιδιότητά της και κείνη θα αντιφωνήσει με το ίδιο επίθετο τον καταγγέλοντα! Ποιανού τα μουτρα θα πεσουν πως θα αντέξει την ψευδή ιδιότητα ο αθώος;
Η μεθοδος της λασπουριάς εχει χιλιάδες χρόνια τώρα αποτέλεσμα! και η ομάδα που εχει κάνει την κατινιά επιστήμη, ειναι αριστη στο πυλοφόρι το μυστρί! '
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη