14 Ιουν 2011

Πότε θα τελειώσετε την υπόθεση Θέμου Αναστασιάδη κ.Παπακωνσταντίνου;

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι η ενασχόλησή μας με το θέμα, δεν σημαίνει ότι καταδικάσαμε εμείς τον εκδότη. Ο άνθρωπος μπορεί να είναι ένοχος, μπορεί να είναι αθώος. Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας, ως απλοί πολίτες, είναι αυτή η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΗΔΙΑ που συμβαίνει πλέον μόνο στην Ελλάδα σε τέτοιο βαθμό, η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ προστασία των "επώνυμων".
Καμία υπόθεση "επώνυμου" την Ελλάδα δεν τελειώνει.
Κι αυτό δεν μπορεί να συνεχίζεται άλλο ! Δεν είναι να δυνατόν,..
 4 χρόνια μετά, να προσπαθούν όλοι, με νύχια και με δόντια, να ..αφήσουν το χρόνο να κυλάει.
Η υπόθεση θα τελείωνε σε δύο ημέρες, για οποιανδήποτε άλλο πολίτη.
Παρά το γεγονός ότι έφτασε σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών (Ντόρα Μπακογιάννη), παρά το γεγονός ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου είπε στη Βουλή ότι δεν "φοβάται την υπόθεση", συνεχίζεται να γίνεται αυτό που γίνεται πάντα: ατελείωτη κωλυσιεργεία. Μια προκαταρκτική εξέταση που δεν τελειώνει ποτέ !
Και με ποιό δικαίωμα μετά ζητάτε να εμπιστεύεται ο Έλληνας πολίτης το κράτος, και να είναι συνεπής φορολογικά, όταν, κάθε φορά που πρόκειται για "επώνυμο" (ειδικά εκδότη ή μεγαλοδημοσιογραφο) κάνετε την πάπια στην πράξη (στα λόγια είστε όλοι ενέργειες).
Τι θα γίνει λοιπόν κ.Παπακωνσταντίνου; Πότε θα τελειώσει η υπόθεση; Πότε θα μάθουμε αν ο άνθρωπος φοροδιέφυγε ή όχι; Πότε θα ξέρουμε αν τα δηλωθέντα εισοδήματά του καλύπτουν τα επίμαχα ποσά;
Επαναλαμβάνουμε ότι αυτή η υπόθεση θα έκλεινε σε ένα-δύο μήνες για οποιονδήποτε φορολογούμενο.
Πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτή η υπόθεση;
Τέσσερα χρόνια είναι πολλά κ.Παπακωνσταντίνου και δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, που δεν βλέπει "συνομωσία σιωπής" η οποία δεν θα υπήρχε αν δεν ήταν εκδότης του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

διαβάστε και το νεώτερο:

Εσείς κύριε Βενιζέλο πόσο καιρό θα χρειαστείτε για να τελειώσετε την υπόθεση Θέμου;



 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη